EBA da Öğrencilere toplu şifre verilebiliyor mu

Kodla Büyü

timesgreen

Aktif Üye
eba da sabahtan beri tek tek şifre vermeye çalışıyorum. Hata veriyor. Toplu şifre verme diye bir şey varmış. Nasıl veriliyor. Adım adım yazar mısınız?Okul şifresiyle veriliyorsa okul şifresi dediği şey okulun mebbis şifresi mi oluyor. Eba da giriş bölümü hiç açılmıyor. 2 gün kaldı. O kadar öğrenci nasıl yetişecek?

öyle bir şey var hocamda daha hiç toplu şifre alabilen olmadı.Sabahtan beri uğraşıyoruz :-1:

1) sorunun cevabı kurs ebadan mebbis şifrenle giriş yapınca orada var

birden yapamazsanız
2) sınıf öğretmenlerine verin tc numaralı liste her sınıf öğretmeni kendi sınıfına şifre oluştursun...

kurs merkezleri bölümüne mebbis şifresi ile girdiğinizde sol tarafta öğrenci işleri menüsünün altında toplu şifre var. ama çalışmıyor

ohh ohhhh artık eba yada girilmiyorr :? bakalım ne yapcaz süreyi uzatırlar yada sistem güncellenir umarım biran önce

Dünden beri ne toplu ne de tek tek şifre veriyor. Sanırım okullara ve öğretmenlere tanınan giriş işlemlerinin cuma gününe kadar uzatılmasından kaynaklanıyor olabilir ama öğrenciler icin de cuma günü sondu.artık öğrenci ler için de ya uzatacaklar ya da herşeyi cuma gününe sikistiracaklar

mehmet33' Alıntı:
kurs merkezleri bölümüne mebbis şifresi ile girdiğinizde sol tarafta öğrenci işleri menüsünün altında toplu şifre var. ama çalışmıyor
Hocam Kurs Merkezleri dediginiz bolum nerede? Bir de bu okulun mebbis sifresi mi oluyor benim mi?

timesgreen' Alıntı:
mehmet33' Alıntı:
Hocam Kurs Merkezleri dediginiz bolum nerede? Bir de bu okulun mebbis sifresi mi oluyor benim mi?
E kursta hocam. Mebbis şifresi okulun olacak.

timesgreen' Alıntı:
mehmet33' Alıntı:

https://e-kurs.eba.gov.tr

Burda okul mebbis şifresi ile
Kurs Merkezleri için Mebbis girişi kısmından.

ahmet27' Alıntı:
timesgreen' Alıntı:
mehmet33' Alıntı:

hocam bu ekurs kim için ve ne işe yarıyor?

ahmet27' Alıntı:
timesgreen' Alıntı:
mehmet33' Alıntı:

Tesekkur ederim. Insaallah kisa surede calisir bu menu

Arkadaşlar eba toplu şifre vermeye başladı.

Ekli dosyalar

• ebaşifre.jpg
    ebaşifre.jpg
    483.5 KB · Görüntüleme: 791
Girdiğiniz Sınıf Kodu Okulunuza Ait Değil!

Anasayfaya dönmek için tıklayınız.

Bu hatayı veriyor ya da benim bilmediğim başka birşey var...

namikc' Alıntı:
Girdiğiniz Sınıf Kodu Okulunuza Ait Değil!

Anasayfaya dönmek için tıklayınız.

Bu hatayı veriyor ya da benim bilmediğim başka birşey var...

Hocam bir kaç defa deneyin veriyor. Ben firefoxta aldım

hepsi tamam.
Google Chrome ve iexplorer ile yan yana 2 pencerede giriş yapıp.
bilgisayara pdf yazıcısı kurdum, hepsini dosya olarak kayıt ettim. :+1:

Şu an bakamıyorum arkadaşlar. Toplu şifre girerken sistem bizden ne istiyor?

Arkadaşlar Fb Yandex ile toplu şifre almayı başardım... Farklı tarayıcılar deneyin ben yandex denedim oldu kolay gelsin...

20 tane sınıf alabildim :+1:
eba kurumlar için giriş yap tan ,okulun mebbis şifresi ile giriş yapıyoruz,toplu eba şifresi aldan alıyoruz,yalnız sınıfları doğru seçmeyi unutmayın

BBNET
Geri