U utkunucmak Üye Mesajlar 22 26 Nisan 2020 #1 Yeni gelen akıllı tahtalar bile PARDUS kuruldu, yeniden kullanımı teşvik edildi ama Pardus'ta çalışmıyor sanırım. Deneyen var mı?
Yeni gelen akıllı tahtalar bile PARDUS kuruldu, yeniden kullanımı teşvik edildi ama Pardus'ta çalışmıyor sanırım. Deneyen var mı?
C conem Aktif Üye Mesajlar 217 27 Nisan 2020 #2 Canlı ders neden etkileşimli tahtadan kullanımı istensin ki. Canlı ders okul dışı zamanda eğitim vermek için değil mi zaten
Canlı ders neden etkileşimli tahtadan kullanımı istensin ki. Canlı ders okul dışı zamanda eğitim vermek için değil mi zaten
yuci81 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,087 27 Nisan 2020 #3 conem' Alıntı: Canlı ders neden etkileşimli tahtadan kullanımı istensin ki. Canlı ders okul dışı zamanda eğitim vermek için değil mi zaten Genişletmek için tıkla ... Okulda olan idareci ya da bilgisayarı olmayıp veya arızalı olup okulda vermek isteyen öğretmen okulda veremez mi?
conem' Alıntı: Canlı ders neden etkileşimli tahtadan kullanımı istensin ki. Canlı ders okul dışı zamanda eğitim vermek için değil mi zaten Genişletmek için tıkla ... Okulda olan idareci ya da bilgisayarı olmayıp veya arızalı olup okulda vermek isteyen öğretmen okulda veremez mi?
T tarumoloji Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 512 27 Nisan 2020 #4 Pardusta çalışmaz hocam boşuna uğraşmayın. Windows da bile düzgün çalışmıyor şu sıralar...