EASYTRONIC ARAÇLAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ppll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ppll

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhabalar, bugünlede araba almak için yoğun bir araştırma içine girdim eşiminde rahat kullanabilmesi için Otomatik vites araç almayı düşünüyorum. Fakat kararsız kaldığım konu Tam otomatik şanzıman ile Easytronik şanzıman araçlar arasında belirgin farkların olduğu. easytronik araçların çakma şanzıman olduğu şanzıman problmlerin yoğun yaşandığı fakat yakıt tüketiminin tam otomatiğe göre daha az olması (5 ileri vites olmasından dolayı) olduğunu öğrendim. Tam otomatik şanzımanların 4 ileri vitesin olduğu aynı zamanda aracın zaman zaman çekişten düştüğü bilgisi edindim benzinli olarak kullanımda 100km / 10lt yakın yakıt tüketimine neden olması beni tam otomatik şanzumandan soğtuyor. Bu arada almak istediğim arac Astranın HB kasası.

Bu model araç kullanıpta sorun yaşayan arkadaşlar varmı ? Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.

Ya duz yada tam otomatik alin. Yari otomatik yeniyken cok belli etmez ama sonra kullanimi com problemli

ev arkadaşımda var o araçtan şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı memnunda. okuldan da kullanan öğretmen arkadaşım olmuştu oda memnundu ama yakıt haliyle biraz fazla oluyor.opelin özellikle vites tasarımı hoşuma gidiyor benim bence bakımlı araç alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz.

BBNET
Geri