E-yaygın Aile Bireyleri bilgileri

Kodla Büyü

drejog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. E-yaygında aile bireyleri bilgileri kısmında isim bölümü boş çıkıyor. Çocukların ismi görünmüyor. Benzer durumla karşılaşan ve çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-03-09 saat 13.03.08_9997cc25.webp
    WhatsApp Görsel 2025-03-09 saat 13.03.08_9997cc25.webp
    49.4 KB · Görüntüleme: 113
Bende de aynı durum vardı, Doğum tarihi kısmını girdim Sorgula diye bir buton var sizde göremedim ama butona basınca isim ve doğum yeri direk geldi.

"Kişi bilgisi" kısmında veli doğum tarihini yazıp sorgula dedikten sonra veli doğum yeri otomatik olarak geliyor. Sonra telefon ve e-posta adresini yazıp veli öncelikle kendini kaydetmeli. Sonra çocuk bilgileri geliyor normalde.

"Kişi bilgisi" kısmında veli doğum tarihini yazıp sorgula dedikten sonra veli doğum yeri otomatik olarak geliyor. Sonra telefon ve e-posta adresini yazıp veli öncelikle kendini kaydetmeli. Sonra çocuk bilgileri geliyor normalde.
Veli bilgilerinde sıkıntı yok hocam. Doğum tarihi ve diğer bilgiler otomatik görünüyor. Sorgula deyince de birşey değişmedi.

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Veli bilgilerini girdim kaydettim olmadı. Çocuk bilgilerine giriyorum çocuğum doğum tarihini girip ara diyorum böyle biri yok diyor. Bir türlü sorunu çözemedim.

BBNET
Geri