E-Tab 4 Öğretmen tableti data kablosu koptu

Kodla Büyü

stbolen

Aktif Üye
Arkadaşlar selamlar.

Malum e-tab 4 lerde şarj girişi farklı. Iphone 4 gibi. Çocuklar oynarken data kablosunu kopartmışlar. General Mobile de data kablosu için 40 TL istiyorlar. Piyasada bir kaç yere baktım, bulamazsın dediler.

Başına gelen, dışardan bir yerden temin eden oldu mu?

Teşekkürler.

Hocam bundan bir tane alıp denedim, ancak uymasını düşündüğüm uç uymadı. Bundaki iphone lar için. Tabletlere uymuyor. Siz alıp denediyseniz ben de sipariş vereyim ancak olmaz diye düşünüyorum. Bu tarz all in one larda iphone uçları oluyor genelde.

stbolen' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.

Malum e-tab 4 lerde şarj girişi farklı. Iphone 4 gibi. Çocuklar oynarken data kablosunu kopartmışlar. General Mobile de data kablosu için 40 TL istiyorlar. Piyasada bir kaç yere baktım, bulamazsın dediler.

Teşekkürler.

ben tanesini 10tl ye aldım

fatihkultukturkan' Alıntı:
stbolen' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.

Teşekkürler.

ben tanesini 10tl ye aldım

Hocam nerden aldınız, adres verirseniz ben de sipariş edeyim.

Hocam ben kayserideyim kayseriye yetkili servis açıldı. Daha doğrusu Nokia servisi artık tabletlerede bakıyor. Adama söyledim hocam kaç tane lazımsa söyle getirdeyim dedi 3 tane getirmişti tanesi 15 ama sen üçüne 30 ver yeter dedi. Tam orjinal değil ürün ama gayet güzel çalışıyor. bozuk kabloyu gönderiyordum tabi deforma olmamışları yenisi geliyordu. Bende çok aradım bu kabloyu hatta Çinden 1 dolara kablo getirttim kablo yuvaya gayet güzel oturuyor ama içindeki telden midir nedir sarj yapmıyor yapıyor görünüyor ama sarj yapmıyordu.

BBNET
Geri