E-Sınav ?

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Bir sene içinde en fazla kaç e-sınav görevi alınabilir?
Bir sınır var mı?

Bir zamanlar sınır 20 idi ama gizlice! değişmiş olabilir. Temmuz ve Ağustos aylarında %20 artırımlı ödeme yapıldığını pek çok e-sınav görevlisinin bilmiyor olması gibi...

Sistem kapalı kutu gibi. İl bazında kaçıncı sırada olduğunu gösteren bir kısım olsa, en yüksek puan ne gibi verileri paylaşsa harika olur.

Sacma sapan oldu, memur ölçme değerlendirme nasil yapabilir?.nasil benim baskanim olabilir? Yıllardır tamircilik yaptirdilar ama simdi bu kadar tecrubeye ragmen gozetmen olabiliyorum. Okulda da sisteme yardim ederler artik sertifikasi olan. Ayrica ilcede resen gorevler memur arkadaslarina veriliyor.

40 sınav olarak değişti.

Bugün 28. sınava girdim. 2025 yılı için

40 sınav olarak değişti.

Bugün 28. sınava girdim. 2025 yılı için

40 sınırı başkan ve gözetmen için değil. Hizmetli ve bina yöneticileri için:

Hizmetli/Taşıyıcı/Şoför
MADDE 28- (1) Bakanlığa bağlı okul/kurumlarda hizmetli kadrosunda bulunan veya ilgili Makam Onayı ile hizmetli görevlerini fiilen yerine getiren personel ile sınavlarda hizmetli olarak görevlendirilmeyi talep eden personel hizmetli olarak görevlendirilir. Personel görevlendirmesi aşağıda belirtilen hususlar doğrultusunda yapılır:
.
.
.
b) e-Sınav merkezinde günde üç oturuma kadar sınav olması hâlinde ilk oturumda, üçten fazla oturumda sınav olması hâlinde ise günün ilk ve son oturumu olmak üzere iki oturum için bir hizmetli görevlendirilir. e-Sınav merkezinde beşten fazla salonda sınav yapılması durumunda ilave bir hizmetli görevlendirilir. Bu kapsamda, aynı personele bir yıl içinde en fazla 40 oturumda görev verilebilir.

e-Sınav bina yöneticileri
MADDE 30-
.
.
.
(5) Bu madde kapsamında görevlendirilen personel bir takvim yılında en fazla 40 görev alabilir.

Eylül de aldığım sınav görevi için gözetmenlik ücreti 1014 TL yattı. 2026 yılına kadar daha da görev almam. Bu para tam komedi

Artık 20 görev çıkması çok zor bir ihtimal. İl ve ilçe personeli dahil herkese sertifika verildi. Sistemi bizimle oturdu, artık bize ihtiyaçları kalmadı diye düşünüyorlar

Aynen sistem oturdu bilişimciler devre disi gibi oldu burada da full ilce mem personeli giriyor

Diğer branş öğretmenleri ve ilçe mem personellerinin uygulama izlemeciliği yazıcı kağıt sıkıştırana kadardır.

ilksms
Geri