Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sabah girdiğim kurum e-posta hesabına giremiyorum.şifre hatası uyarısı veriyor.benden başka bilen olmadığına göre acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı?
ya arkadaş bunlar nasıl insan ya? madem bakım yapıyorsun "bakım yapıyoruz" diye yazsana. 2 saattir tüm şifreleri denedim olmadı. Allah akıl fikir versin bunlara.
Bize de : Bilinmeyen kullanıcı veya şifre hatası. veriyor..
Arkadaşlar kaç gündür deniyorum bugün müdür meb e sorucak bakalım şifreleride yeni aldık hani :shock:
Ağustosta okulumuza tebliğ edilen e-postalar ve şifrelerle bağlanamıyoruz. Sorun hala devam ediyor. Outlookta da web üzerinden de. Verilen şifrelerle bir kere bile giriş yapamadık. İl mem bilgi işlemi aradık. Bakanlıktan talep edeceklerini söylediler.
Verilen e-postayı giriyorum, ftp şifresini giriyorum bağlanamıyorum. Şifremi unuttum diyorum e-posta adresinize bağlantı gönderildi diyor ama e-posta adresine bir şey geldiği yok. Nedendir?????????????????????