e-posta hizmetine bağlanamıyorum?

Kodla Büyü

serbay2

Site Gezgini
Arkadaşlar sabah girdiğim kurum e-posta hesabına giremiyorum.şifre hatası uyarısı veriyor.benden başka bilen olmadığına göre acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Hocam bakanlık kaynaklı sorun olduğunda bu hatayı veriyor. Biraz bekleyin bence yapacak bir şeyiniz yok. kendiliğinden düzeliyor.

14:00 gibi girdim. gelen kutusundaki maile tıkladım şifre hatası verdi. o andan beri girmiyor.

arkadaş şu bakımı daha önce yapsana ya.. tam kullanacağımız sırada ulaşamıyoruz

ya arkadaş bunlar nasıl insan ya? madem bakım yapıyorsun "bakım yapıyoruz" diye yazsana. 2 saattir tüm şifreleri denedim olmadı. Allah akıl fikir versin bunlara.

Bize de : Bilinmeyen kullanıcı veya şifre hatası. veriyor..
Arkadaşlar kaç gündür deniyorum bugün müdür meb e sorucak bakalım şifreleride yeni aldık hani :shock:

Ağustosta okulumuza tebliğ edilen e-postalar ve şifrelerle bağlanamıyoruz. Sorun hala devam ediyor. Outlookta da web üzerinden de. Verilen şifrelerle bir kere bile giriş yapamadık. İl mem bilgi işlemi aradık. Bakanlıktan talep edeceklerini söylediler. :(

Verilen e-postayı giriyorum, ftp şifresini giriyorum bağlanamıyorum. Şifremi unuttum diyorum e-posta adresinize bağlantı gönderildi diyor ama e-posta adresine bir şey geldiği yok. Nedendir?????????????????????

Her cumartesi bakım yapıldığını bu hafta bir yerde okudum nerde okuduğumu hatırlamıyorum, saat 19:00'dan sonra girmeyi deneyin

Sayın Hocalarım,

E-posta sistemi şu anda çalışmakta. Ben giriş yaptım.

Panelde de bir sıkıntı gözükmüyor.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri