keyloger Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,080 29 Haziran 2011 #1 Müdürüm bugün okulda bana öğrenci ve velilere sms yollamak için program alalım araştır dedi, e-okul enson yollamıyordu durum nedir, program ile yollayan arkadaşlar varsa hangi programı önerirler ?
Müdürüm bugün okulda bana öğrenci ve velilere sms yollamak için program alalım araştır dedi, e-okul enson yollamıyordu durum nedir, program ile yollayan arkadaşlar varsa hangi programı önerirler ?
F farukdogu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 29 Haziran 2011 #2 bir çok site var hocam bununla ilgili 1000 sms yaklaşık 30 lira civarında. s,teler de çok kullanışlı. 1000 sms bir yıl boyunca yetiyor okula
bir çok site var hocam bununla ilgili 1000 sms yaklaşık 30 lira civarında. s,teler de çok kullanışlı. 1000 sms bir yıl boyunca yetiyor okula
F farukdogu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 29 Haziran 2011 #3 toplusmsyolla.com u tavsiye edebilirim mesela
keyloger Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,080 29 Haziran 2011 #4 başka önerisi olan yokmu arkadaşlar, e-okul dan bilgileri vermek yasal bi sorun yaratabilir diye okumuştum ?
başka önerisi olan yokmu arkadaşlar, e-okul dan bilgileri vermek yasal bi sorun yaratabilir diye okumuştum ?