E-Okuldan Kayıt Çekme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merkur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

merkur

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar okulda rehberlik öğretmeni bi program yazmamı istedi. Piyasada ihtiyacı karşılayacak adam gibi bi program yok. benim yapmak istediğim vb yada c# da e-okuldan otomatik olarak öğrencilerin kimlik numarasını adı soyadını okul numarasını çektirmek. bununla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler

Bilsa pansiyon programını incele hocam orada e-okuldan öğrencileri ve nuaralarını alıyor tam hatırlamıyorum ama haırladığım kadarıyla ekrena gelen sütunların kontrolünü yaptırarak çektiriyorlardı..

bende bilsa gibi kendim çektirip kendi oluşturduğum veritabanına kayıt ettirmek istiyorum hocam.

pckolog35' Alıntı:
ne uğraşıyorsun hocam al bilsadan programı kurtul

insanların birşeyler yapması ne güzel uğraşıyorlar. illa bilsayı aldıracaksın millete parasını düşür o zaman arkadaş bi kere alsın millet her yıl yenileme parası ödemesin 200 tl gibi

Merhaba ,

Bilsa programı bu işlemi nasıl gerçekleştiriyor ki?

Eokul giriş bilgilerini versek bile güvenlik kontrolünü nasıl aşıyor?

--

merkur' Alıntı:
benim yapmak istediğim vb yada c# da e-okuldan otomatik olarak öğrencilerin kimlik numarasını adı soyadını okul numarasını çektirmek. bununla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler

tam olarak nasıl bir işlem gerçekleştirmek istiyorsunuz?

Öğrenci bilgilerini excel ortamına aktarıp , sonrasında bunları access şeklinde saklasanız. İstenilen öğrenci numarası ile diğer bilgilere ulaşılabilir gibi geliyor bana.

BBNET
Geri