e-okulda TC numaralı liste alma[sorun]

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Önceden öğrenci işlerinde TC nolu liste vardı şimdi yok veya ben bulamıyorum... Künye defterlerinde var ancak 6 sınıf için düzenlemek zamanımı alır...

TC-Okul No- Adı soyadı olan bir liste nasıl alabilirim?

yeni raporlarda yok artık bildiğim kadarıyla. Sadece normal sınıf listeleri ile bakıp bütün listeyi seçerek copy-paste ile yapabiliyorduk geçen sene

son girdiğimde tc li liste yoktu, devamsızlıktan giriş bölümünden tc kimlikli listeyi alıyorduk kopyala yapıştır ile. ama 1.5 yıldır e okula pek girmedim o yüzden ensonki durum ne bilmiyorum...

Sanırım yok :s Niye kaldırırlar onu da anlamış değilim... Sanırım künye defterlerinden kopyala yapıştırla yapacağım artık :S

künye defterine gerek yok hocam. öğrenci işlemleri sayfasına girdiğinizde açılan ekrana hangi sınıfın ve şubenin listesini alacaksanız sınıf ve şubeyi seçip ara derseniz zaten tc nolu liste açılıyor, ordan bütün listeyi kopyalayabilirsiniz.

s_kajmeran' Alıntı:
Sanırım yok :s Niye kaldırırlar onu da anlamış değilim... Sanırım künye defterlerinden kopyala yapıştırla yapacağım artık :S
Bildiğim kadarıyla daha önce okullarda TC nolu listeler sürekli el altında olduğu için özellikle liselerde kimlik numaralarının herkes tarafından görülmesi sıkıntılara sebep olmuş. Gelen şikayetlerden dolayı kaldırmışlar.

E sonra TC nolu liste istiyorlar ama... Her olumsuzluktan dolayı, o olumsuzluğu yapanı bertaraf etmek yerine, diğerlerine eziyet etmek bizim ülkemizde kural oldu...

BBNET
Geri