e okulda tasarım değişti

Kodla Büyü
Evet değişmiş. Giriş mebbis türevi olmuş fakat girişten sonrası çok da farklı görünmüyor....

Re: Ynt: e okulda tasarım değişti

ercinc98' Alıntı:
hem de az önce. notları griyordum.
:alkis:

tarayıcı sorunu giderilmiş yazıyor.
Evet uyumluluk sorunu daha önce giderilmisti simdi de css le oynayarak tasarımı değiştirmişler ama egreti duruyor biraz

ios uygulamalarını veriyorlarda android uygulamalarını niye yapmıyorlar. İos dah mı çok kullanılıyor anlamadım ki?

yeşil renkli öğrenciler seçmeli kredisi tamamlamayan öğrencilerdir şeklinde yazıyor hocam yazan, onu idare şifresiyle idare halledecek, öğrencilere seçmeli ders atamasında eksik olanlar onlar.

E okul giriş sayfası değişmiş, iç tasarı mı da değişmiş menüler aynı sadece renk düzeni değişik. ilk başka açtığımda giriş yapınca aynı ekran geldi, uyumluluk görünümüne ekleyince yeni tasarımı ile açıldı.

**melike**' Alıntı:
hll_bilisim' Alıntı:
xmet' Alıntı:
Hala not girişi olmuyor. Sınav yaptık giremiyoruz
hocam chrome dan giriliyor not

Bazı öğrencilerin isimleri yeşil renkle yazılmış ve onlara not girilemiyor :/
Okul idaresi o öğrencinin seçmeli ders atamasını yapmamış veya fazla seçmeli ders vermiştir. o zaman yeşil olur.

Bir de müdürün her seçmeli ders için öğretmen ataması gerek.

Hızlı ders notu girişi ie'de değil de opera'da yapıyorum şu an.

öğrenci listesi çıkmıyor. hızlı not girişinde.

e okul hiç açılmıyor nazar aldı :shock:
401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

tahtakama' Alıntı:
yeşil renkli öğrenciler seçmeli kredisi tamamlamayan öğrencilerdir şeklinde yazıyor hocam yazan, onu idare şifresiyle idare halledecek, öğrencilere seçmeli ders atamasında eksik olanlar onlar.

E okul giriş sayfası değişmiş, iç tasarı mı da değişmiş menüler aynı sadece renk düzeni değişik. ilk başka açtığımda giriş yapınca aynı ekran geldi, uyumluluk görünümüne ekleyince yeni tasarımı ile açıldı.

idare şifresi var bende hocam
şimdi denedim yine aynı öğrencilere not girilmiyor :(

ie ile not girişi yapılamıyor. Sınıfı seçip "listele" denince sayfada değişen tek şey güvenlik kodu liste miste gelmiyor. Chrome da sorun yok. Bir işi de düzgün yapın da şaşırtın bizi! Temeli çürük evi restore etsen ne olur!

HAB' Alıntı:
ie ile not girişi yapılamıyor. Sınıfı seçip "listele" denince sayfada değişen tek şey güvenlik kodu liste miste gelmiyor. Chrome da sorun yok. Bir işi de düzgün yapın da şaşırtın bizi! Temeli çürük evi restore etsen ne olur!
ya işte diyorum hocam bizde chromeda da sorun var :/

BBNET
Geri