Y yyavuz07 Aktif Üye Mesajlar 174 18 Eylül 2014 #1 E-okul'da kurum-notlar-raporlama bölümünde ve diğer bölümlerde de raporlamayı açtığımızda gelen pencerede kaydırma çubukları çalışmıyor.Ayarlara baktım, herhangi bir sorun gözükmüyor.Nasıl çözebilirim?Şimdiden teşekkürler
E-okul'da kurum-notlar-raporlama bölümünde ve diğer bölümlerde de raporlamayı açtığımızda gelen pencerede kaydırma çubukları çalışmıyor.Ayarlara baktım, herhangi bir sorun gözükmüyor.Nasıl çözebilirim?Şimdiden teşekkürler
sami55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 753 18 Eylül 2014 #2 Aynıo sorun bende de oldu uyumluluk falan mı diye baktım ama değil nasıl çöüzlecek bu ya
H_M Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,148 18 Eylül 2014 #3 Hocalarım http://www.mebsozluk.com/mebbis-te-rapo ... orunu.html buradakileri uygulayıp bir bakın bakalım olacak mı?
Hocalarım http://www.mebsozluk.com/mebbis-te-rapo ... orunu.html buradakileri uygulayıp bir bakın bakalım olacak mı?
karekedi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 19 Eylül 2014 #4 Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ben de çözemedim. Yukarıdaki arkadaşın yazdıklarını uyguladım ama düzelmedi. Çözebilen yok mu?
Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ben de çözemedim. Yukarıdaki arkadaşın yazdıklarını uyguladım ama düzelmedi. Çözebilen yok mu?
nneshe Aktif Üye Mesajlar 164 19 Eylül 2014 #5 Bizde de anı sorun var. Çözüm bulabilen var mı? Geçici olarak yakınlaştırıp uzaklaştırıyoruz. ama böyle zor.
Bizde de anı sorun var. Çözüm bulabilen var mı? Geçici olarak yakınlaştırıp uzaklaştırıyoruz. ama böyle zor.
mavi85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,085 19 Eylül 2014 #7 java gösterici yerine pdf göstericiyi seçin
N nova55 Site Gezgini Mesajlar 41 28 Ekim 2014 #8 Geçiçi Çözüm Tablo içinde sol tuşa basarak mousu aşağı yukarı oynatabilirsiniz.
Z zeckevs Aktif Üye Mesajlar 124 4 Kasım 2014 #9 sorun hala devam ediyor. çözüm bulabilen arkadaş var mı acaba?
B bekirweb Aktif Üye Mesajlar 197 4 Kasım 2014 #10 Hocam Aynı sorun bizde de oldu.Ben Chrome den açtırdım bir sorun çıkmadı. Bir deneyin isterseniz.
die4you Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 642 4 Kasım 2014 #11 aramadan arama yaparak kaydırabilirsiniz.....