Teşekkürler hocam. Denedim. Oldukça başarılı program.Çekilen fotoğrafları bilgisayarda düzenlemek için robores diye bir program vardı hocam. Yüz tanıma ile tüm resimleri tek seferde eokula uygun hale getiriyor.
Programın tamamı ücretli değil hocam. Reklamların kalkması için ücret istiyor. Şimdi deneyip baktım. Fotoğraf çekip göndermede sıkıntı yaşamadım. Ben kelebek sistemi için kullanıyorum aynı uygulamayı. Fotoğraflar için Robores'i kullanıyorum ben de.Telefonda "E-Okul Foto" adında bir uygulama ile öğrencilerin fotoğraflarını çok kolay çekip, numaraları kaydedip, e-okul'a çok rahat yükleme yapabiliyordum. Program ücretli olmuş. Alternatif bir program var mı acaba?
Programın tamamı ücretli değil hocam. Reklamların kalkması için ücret istiyor. Şimdi deneyip baktım. Fotoğraf çekip göndermede sıkıntı yaşamadım. Ben kelebek sistemi için kullanıyorum aynı uygulamayı. Fotoğraflar için Robores'i kullanıyorum ben de.
Ben siz deyince deneme amaçlı 2 resim çektim Sorun çıkmadı. Dediğiniz doğrudur o halde. Ücretli hale gelmiş demek ki. 15 e kadar denemedim. Yine de robores i tavsiye ederim.Bugün 5-6 öğrenci fotoğrafı için kullandım hocam da, programın yorumlarında 15 fotoğraf sonrası ücret alındığını yazmışlar. Oradan gördüm ben de.
Yıllık 50 tlÇok pahalı değilse alın hocam be programcıya da bir destek olur
tek seferlik olsa yine iyiymiş de zaten yılda bir lazım oluyorYıllık 50 tl