Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

E-Okul Öğrenci Bilgileri Alma -LİSELER İÇİN

Konu, 'E-Okul' kısmında manyakkedi tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    263
    Beğeni:
    67
    Ortaokul için yaptığım programı liselere uyarlamış bulunmaktayım. E-okul sayfası hiç açılmayanlar için genel çözümü Yardım sekmesinde anlattım. Tüm bilgilerin çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ama hata varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Programı hazırlamamda katkısı bulunan acer50 hocama teşekkür ederim.

    Düzeltme: E-okul güvenlik kodunun görünmemesi sorunu çözüldü, 32 ve 64 bitte çalışan tek dosya oluşturuldu. Deneme imkanımın olmadığını da belirteyim.

    [​IMG]
     

    Ekli Dosyalar:

    Son düzenleme: 20 Mayıs 2018
    metodi, acer50, Emsile ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  2. theogus45

    theogus45 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    1 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    279
    Beğeni:
    31
    Teşekkürler
     
  3. furkan4304

    furkan4304 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    19 Kasım 2007
    Mesajlar:
    527
    Beğeni:
    5
    Teşekkürler emeğine sağlık
     
  4. fthdyg

    fthdyg Site Gezgini

    Kayıt:
    29 Ekim 2010
    Mesajlar:
    83
    Beğeni:
    0
    teşekkürler hocam. emeğine sağlık.
     
  5. mutlu112

    mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    3 Ekim 2009
    Mesajlar:
    834
    Beğeni:
    7
    hocam çalişmadı debug dediğimiz zaman Sheets(4).WebBrowser1.Navigate ("https://e-okul.meb.gov.tr") satırında hata veriyor
     
  6. ArFGLR

    ArFGLR Site Gezgini

    Kayıt:
    30 Kasım 2015
    Mesajlar:
    57
    Beğeni:
    9
    Bilgi alma işlemini nasıl duraklatabiliriz?
    Teşekkür ederim, kolay gelsin.
     
  7. asp-php

    asp-php Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    22 Ekim 2010
    Mesajlar:
    1.191
    Beğeni:
    7
  8. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    263
    Beğeni:
    67
    Yardım kısmında açıklama var
     
  9. aracnida

    aracnida Aktif Üye

    Kayıt:
    20 Kasım 2014
    Mesajlar:
    179
    Beğeni:
    2
    eline sağlık hocam .teşekkürler
     
  10. mutlu112

    mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    3 Ekim 2009
    Mesajlar:
    834
    Beğeni:
    7
    Hallettim hocam sagol paylaşım için
     
  11. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    263
    Beğeni:
    67
  12. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    263
    Beğeni:
    67
    Tarayıcıdan başka bir sekmeyi açtığınızda duraklar, tamamen durdurmak istiyorsanız kapat deyip kaydedebilirsiniz. Bir de geliştirici visual basic kısmında durdurma düğmesi var
     
  13. zeguj

    zeguj Aktif Üye

    Kayıt:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    152
    Beğeni:
    4
    Hocam çok teşekkür ederim, el,ine sağlık. Allah razı olsun...
     
  14. zeguj

    zeguj Aktif Üye

    Kayıt:
    7 Ekim 2007
    Mesajlar:
    152
    Beğeni:
    4
    Hocam bizde Okul türü olarak Anadolu Meslek Programı (AMP) ve Anadolu Teknik Programı (ATP) var. AMP bilgilerini alıyor, sonra ATPye geçiş yapacağı sırada geçişi yapamayıp hata veriyor: Runtime Error '424': Object required.
    Tarayıcıdan ATPyi seçip bilgi almayı başlatınca otomatik olarak önce AMPyi seçip sonrasında aynı hatayı veriyor.
     
  15. mutlu112

    mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    3 Ekim 2009
    Mesajlar:
    834
    Beğeni:
    7
    TARAYICI sekmesinde hiçbir web sitesi açılmıyorsa(tamamen boşsa)
    Başlat-->Çalıştır-->regedit-->Ctrl + F -->COM Compatibility-->Ara
    Bulunan klasörün altında adı {8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2} olan klasörü tıklayın.Sağ tarafata yer alan Compability Flags'a çift tıkla. 400 olan değeri 0 olarak değiştirip onayla
    bende işe yaradı yardım sekmesinde 2 sırada
     
  16. kzengin67

    kzengin67 Aktif Üye

    Kayıt:
    25 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğeni:
    0
    upload_2017-12-26_12-14-48.png
    Bu hatayı alıyorum.
     
  17. kzengin67

    kzengin67 Aktif Üye

    Kayıt:
    25 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğeni:
    0
    Makrolara izin ver deyince bu hatayı veriyor sorun ne olabilir?
     
  18. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    263
    Beğeni:
    67
    32bit 64 bit farkından kaynaklı.
    Ptrsafe i silip kaydedin sorun çözülür
     
  19. asp-php

    asp-php Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    22 Ekim 2010
    Mesajlar:
    1.191
    Beğeni:
    7

    İçeriği etkinleştir dediğim zaman. Ofis 2016 kuıllanıyorum.



    Sub eokuluAç()
    Sheets(4).WebBrowser1.Navigate ("https://e-okul.meb.gov.tr")
    End Sub

    Bu kod satırımda hata vermiş
     
  20. kzengin67

    kzengin67 Aktif Üye

    Kayıt:
    25 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğeni:
    0
    Ptrsafe i silip kaydettim . artık hata vermiyor fakat. İlk sayfadaki hücrelere geldiğim zaman oklar çıkmıyor.
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal