e okul not girme eziyeti

Kodla Büyü

bil_tek

Aktif Üye
e okul secmeli dersler kredisi tamamlamayan öğrenci hatası alıyorum. bütün secmeli dersleri eklememe ragmen hiç bir dersin notu girilmiyor.sorunun çözümü ise daha ilginç. seçmeli derslerden bir tanesini secmeyip yaptıgımda ise bütün derslerin notları girlebiliyor ancak bu sefer de o secmediğim ders gözükmüyor mantıken. bazı subelerde ise böyle bir hata yok yani tamamen corba olmus durumda. ne yapmamız gerekiyor siz de durum ne?

bizim okulda da var aynı durum 6. sınıfta 6 öğrencinin notu yeri kapalı diğer öğrencilerin notunu girdim idareye bildirmiştim iki hafta olacak daha çözümü yok

Öğrencinin seçmeli dersinin 3 ten fazla yada az olmamasına dikkat edin.
Öğrenci Seçmeli Ders Temizlemeden belirttiğiniz öğrencileri kontrol edin.
Yanlışlıkla fazla girilmiş olabilir.

İnternet explorer dan hızlı ders notu girişi yapılamıyor. Firefox ve chrome'da sıkıntı yok ama explorerda neden hızlı ders notu girişi yapılamıyor ?

Seçmeli ders notunu hızlı ders notu girişinden yapmak mümkün olmuyor maalesef.

İnternet explorer ile hiçbir ders için hızlı ders notu girişi yapılamıyor. Chrome, firefox ve operada sorun yok.

8. sınıflarda not girişi yapamıyorum. seçmeli dersi belirttiğim halde ne not girişinde ne de hızlı not girişinde öğrenciler açık. sürekli seçmeli ders kredisini tamamlamaış gözüküyor öğrenciler. yardım edebilecek var mı?

her sey doğru gibi hızlı notta da aynı tek tek not girişinde de.notlar açılmıyor. chrome u kullanıyoruz zaten

Sayın Hocalarım,

"Not İşlemleri" + "Seçmeli Ders Notu Girişi" diye farklı bir menü var. Ancak İl/İlçe ve Okul/Kurum müdürlüklerine açık değil. Belki açarlar.

İyi çalışmalar.

ilginç bir nokta

7/A sınıfına hızlı ders notu girişi ile not girilebiliyorken

7/B sınıfına hızlı ders notu girişi ile not giremiyoruz. notları kaydettiğimizde notlar sanki hiç yazılmamış gibi ekran yenileniyor. herhangi bir hata vermiyor.

Tüm öğrencilerin 3 er adet 2 şer saatli seçmeli dersleri sisteme girilmiş durumda. :scared:

arkadaşlar bu büyük bir eziyet, bütün okulun ,öğrencilerin ve her sınıfın her öğrencinin seçmeli derslerini tek tek girdim(her öğrenci için farklı ders)
sonra bazı öğrencilerin not girişinde yeşil yandı seçmeli kredileri tamamlanmamaıştır diye. onları da hallettim. daha sonra 2 seçmeli ders ,ders notu ve hızlı ders notu girişinde gözükmüyooor allah rızazı için yardım böyle bir şey yok.

bir kez daha seçmeli dersleri getiren insana ve o derslere not getiren insana buradan selamlar diyoruz... :verymad: :verymad: :verymad:

bil_tek' Alıntı:
e okul secmeli dersler kredisi tamamlamayan öğrenci hatası alıyorum. bütün secmeli dersleri eklememe ragmen hiç bir dersin notu girilmiyor.sorunun çözümü ise daha ilginç. seçmeli derslerden bir tanesini secmeyip yaptıgımda ise bütün derslerin notları girlebiliyor ancak bu sefer de o secmediğim ders gözükmüyor mantıken. bazı subelerde ise böyle bir hata yok yani tamamen corba olmus durumda. ne yapmamız gerekiyor siz de durum ne?
ilginçmiş gerçekten.fazladan bir ders daha tanımlayıp silseniz nolur.(

06Davut' Alıntı:
bizim okulda da var aynı durum 6. sınıfta 6 öğrencinin notu yeri kapalı diğer öğrencilerin notunu girdim idareye bildirmiştim iki hafta olacak daha çözümü yok

aynı durum bende de var,,,ne yapacaklarını bilmiyorlar,,bende bilmiyorum :sleep:

BBNET
Geri