e -Okul hepsi bir arada

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Deneme listesi şimdilik bu kadar arkadaşlardan yorumlarını alayım.

Sonrasında Diğer eksik ve güncellemelerle programı tamamlayacağım.

İlgi gösteren herkese teşekkürler

Merhaba daha önce bir çalışma içinde olduğumu söylemiştim
Bir kaç eksik kaldı düşündüğüm
Otomatik kütüphane oluşturma ve öğrencilere kitapları kaydetme işlemleri gibi

onun dışında prg otomatik olarak davranış notlarını girebiliyor
yıl sonunda bizi çok uğraştıran yöneltme formunu otomatik giriyor

yöneticiler için seçmeli dersleri otomatik dağıtabiliyor

prg ı test için ekledim.
Denemek isteyenlerden 20 kişi seçeceğim. Mail adreslerini bana iletsinler (özelden). prg a giriş yaparken istiyor.
Deneyip yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Deneme Listesi
1- vseckn
2- mehmet2768
3- DotCom
4- asp-php
5- Forum dışı
6- bilalca
7- catalyurek
8- Savunan Adam
9- nadir
10- ozcetik
11- uzman35
12- unforgiven55
13- alpi
14- byramdan
15- neverjealous
16- aakcakaza
17- aysekut
18- compteach06
19- star
20- FreePc
21- mistikowski

Prg ı şu adresten indirebilirsiniz.

http://www.volkankey.com/EOkuldeneme.rar

hocam Bitdefender neden böyle algılıyor bilmiyorum ama gönlünüz ferah olsun. Deneyen arkadaşlardan da yorum alabilirsem sevinirim.
Mail adreslerinizi mail olarak özelden gönderirseniz aktive edeyim hocam. (Prg online olarak mail adreslerini kontrol ediyor girişte)

Determinant' Alıntı:
Bitdefender total security 2015 zararlı tespit etmiyor. İndirip denedim az önce. :+1:
Bitdefender geçen sene gözdemdi ama gözümden düştü her siteyi
her prg ı virüs olarak algılayarak başarılı görünüyormuş meğer :D

Algıladı demedim hocam algılamadı dedim
sorun yok yani temiz görünüyor sizin programınız :)
Ben memnunum bu arada Bitdefender dan :)

Determinant' Alıntı:
Algıladı demedim hocam algılamadı dedim
sorun yok yani temiz görünüyor sizin programınız :)
Ben memnunum bu arada Bitdefender dan :)
yok anladım hocam ama daha önce bunun ile ilgili başka şikayetler de olmuştu da

Hocam emeğine sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş. Yalnız ufak 1-2 sıkıntı gözüme çarpan.

1) Evde ve okulda denediğimde Norton Internet Security, 360 Total Security ve Comodo Internet Security direk karantinaya aldı.
2) Okuldaki bilgisayarda 1024x768 ekran çözünürlüğünde programın alt kısmındaki butonlar görünmüyor. Görebilmek için çözünürlük değiştirmek gerekiyor.

Bunların dışında ben bir sıkıntı görmedim. Tekrar emeğine sağlık. :alkis:

vseckn' Alıntı:
Hocam emeğine sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş. Yalnız ufak 1-2 sıkıntı gözüme çarpan.

1) Evde ve okulda denediğimde Norton Internet Security, 360 Total Security ve Comodo Internet Security direk karantinaya aldı.
2) Okuldaki bilgisayarda 1024x768 ekran çözünürlüğünde programın alt kısmındaki butonlar görünmüyor. Görebilmek için çözünürlük değiştirmek gerekiyor.

Bunların dışında ben bir sıkıntı görmedim. Tekrar emeğine sağlık. :alkis:

hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim boyutlarla ilgili yeni çalışma yapıyorum hemen başka bir arkadaş ta geniş ekranlarda alttaki butonların görünmediğini söyledi de. Ben yüksek çözünürlük ve kare ekran kullandığım için oldu.
Düzelteceğim bu boyutla ilgili sorunu

Bunun dışında davranış notlarını dağıtma, seçmeli ders dağıtma ve yöneltme formlarında bir sıkıntı yok değil mi hocam?
Kütüphane ve okuduğu kitaplar bölümünü de ekleyince tastamam olacak :)
Isteyenler için otomatik not, proje, ya da ders içi performans verme modülü de düşünüyorum.

Mesela tüm sınıfa aynı notu ya da belli notları otomatik girdirebileceksiniz. Sadece 1 sn de

bende deneyebilirim. hocam bir de e-okuldan performans ve proje notlarını girip, kendisine göre ölçütleri ayarlayıp yazıcıya gönderme özelliği var mı? kolay gelsin.

Valla antivirüs olarak görme sebebini bulmaya çalışıcam arkadaşlar özele mesaj gönderenlere dönüş yapıyorum

Az önce deneme fırsatım oldu. Öncelikle hocamın ellerine sağlık. Bende Eset Smart Security virüs olarak algılamadı. Program gayet başarılı çalışıyor. Tekrar teşekkürler hocam.

BBNET
Geri