E-Okul 8.sınıf seçmeli bilişimTeknolojileri NOT kalktımı

Kodla Büyü

skydive707

Aktif Üye
1. sınavları e okula girmiştim ama şimdi ne o notları görüyorum nede yeni giriş yapabiliyorum. YOKSA GENE SEÇMELİ DERSLERDE NOT KALKTI MI?

8 lerde not durumu ne olacak acaba hiç bilgisi olan yok mu.
Şu düştüğümüz duruma bak ya komik valla öğretmenler olarak bile ne yapacağımızı bilemiyoruz. :scared: :scared: :scared:

notları seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım olarak girmiş olabilir misiniz acaba??

notlarınızı seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersine girdiniz sanırım.. daha sonra güncelleme yapıldı seçmeli bilişim teknolojileri eklendi ancak eski notlar kayboldu.. 8lerde herhangi bir öğrenciyi tıklayın ve not listesine bakın verdiğiniz not orada görünecektir..

arkadaşlar bu sene 8'lere girmiyorum ama bildiğim kadarı ile 8'lere geçen senenin programı uygulandığı için not yok. seçmeli derslere yazılı geldi ama bunlar secmeli zeka, spor gibi alanlar... bilişim 8 lerde not yok diye biliyorum. zaten e-okulda belli olur. not girişi aktifse not var, pasifse not yok..

evt seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersi işlemiş bizim idare baştan o zaman görünüyordu not girişi bende 8 lerin eski sistem olduğunu ders isminin bilişim teknolojileri olduğunu söyledim ve düzelttirdim bilişim teknolojileri olunca ders notu girişi görünmüyor şu anda.dolayısıyla 8 lerde not yok diyebilir miyiz?

bilişim teknolojilerinde not girişi var.. sadece proje ve ders katılım notu verilebiliyor.. hatta bugün not verdim işledim eokula..

id 8.sınıflara seçmeli bilişim ve teknolojileri ve yazılım dersi işledi e okula bende not girdim.Sonra sistemde güncelleme ile bilişim teknolojileri dersi olarak değişti.Ama ben öğrencilerin seçmeli ders bilgilerini toplu değiştircem ama not girişi yapıldığı için seçmeli ders bilgileri değiştirilemez diyor sistem . Şimdi hem bilişim teknolojileri ve yazılım notları vermiş oldum şim di de bilişim teknolojilerine not vermem gerekiyor. nasıl düzeltilir.

idarenize söyleyin seçmeli bilişim teknolojileri dersini seçsinler seçmeli ders olarak sizi ders öğretmeni olarak atasınlar.. onun haricinde seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için bişey yapamıyoruz zaten ders aktif halde değil not girşi ve silme yapılamıyor..

BBNET
Geri