Sayın Hocam,recep_dr' Alıntı:E-okulda ücretli öğretmen kaydetmek istiyorum. TC kimlik no'yı girip yandaki "..." buttonuna bastığımda öğretmenin adı ve soyadı çıkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mı? :?
COBOL' Alıntı:Hocam e-okul da şu anda sadece pdf görüntüleme ve indirmemi var?
Java
Crystal report ne oldu?
Word
Excell
Olarak liste alamıyorum
COBOL' Alıntı:COBOL' Alıntı:Hocam e-okul da şu anda sadece pdf görüntüleme ve indirmemi var?
Java
Crystal report ne oldu?
Word
Excell
Olarak liste alamıyorum
E okuldan örneğin bir sınıf listesini excell tablosu şeklinde almanın yolu kalmadı mı?
Arkadaşlar bir bilen :idea:
Help yani???
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,recep_dr' Alıntı:E-okulda ücretli öğretmen kaydetmek istiyorum. TC kimlik no'yı girip yandaki "..." buttonuna bastığımda öğretmenin adı ve soyadı çıkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mı? :?
Ücretli öğretmenlerin E-Okulda çıkabilmesi için MEBBİS'ten kayıt yapılmaları gerekmektedir. Mernis sisteminde sorun olduğu için MEBBİS'e kayıtları yapılamamaktadır. Mernisteki sorun düzelir ve MEBBİS'e giriş yapılırsa E-Okulda çıkar. Bu işlem İl/İlçe MEM'ler tarafından yapılmaktadır.
İyi çalışmalar.
schumix' Alıntı:COBOL' Alıntı:COBOL' Alıntı:Hocam e-okul da şu anda sadece pdf görüntüleme ve indirmemi var?
Java
Crystal report ne oldu?
Word
Excell
Olarak liste alamıyorum
E okuldan örneğin bir sınıf listesini excell tablosu şeklinde almanın yolu kalmadı mı?
Arkadaşlar bir bilen :idea:
Help yani???
Java hala mevcut fakat Chrome un java desteği sona erdiği için internet explorer kullanmalısınız. Explorer ile javayı seçip excel ortamında liste alabilirsiniz.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,recep_dr' Alıntı:E-okulda ücretli öğretmen kaydetmek istiyorum. TC kimlik no'yı girip yandaki "..." buttonuna bastığımda öğretmenin adı ve soyadı çıkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mı? :?
Ücretli öğretmenlerin E-Okulda çıkabilmesi için MEBBİS'ten kayıt yapılmaları gerekmektedir. Mernis sisteminde sorun olduğu için MEBBİS'e kayıtları yapılamamaktadır. Mernisteki sorun düzelir ve MEBBİS'e giriş yapılırsa E-Okulda çıkar. Bu işlem İl/İlçe MEM'ler tarafından yapılmaktadır.
İyi çalışmalar.
Habib hocam bu sorun uzun süredir mevcut sanırım.
Normalde ücretli öğretmenler mebbis üzerinden işlenip e-okulda otomatik olarak adları çıkıyordu, normal işleyiş bu şekildeydi.
3 sorum olacaktı;
1-Bizde de ücretli öğretmenler mebbis üzerinden işlenmedi fakat ders programlarını işlemek ve bu sorunu aşmak adına, e-okul şube işlemleri>ücretli öğretmen ekle bölümünden okullarımız ücretli öğretmenleri ekledi. Doğru veya uygun bir yol mu izledik bilmiyorum.
2-Mernis problemi tam olarak ne zaman düzelecek bilginiz var mı?
3-Mernis problemi dolayısıyla da e-okul öğrenci nakillerinde de problemler var sanırım. Sizde de aynı sorun var mı?
Hocam, Mebbis kısmına işleme ile ilgili okulların yapacağı bir şey yok. Onu il/ilçe mem hallediyor. Okullar sadece E-okuldaki şube ekleden ücretli öğretmen ekle yapacaklar. MEBBİS'e eklenince otomatik gelme durumu yok.schumix' Alıntı:Habib hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
1.sorumla ilgili olarak;
Peki bu mernis problemi düzelince ücretli öğretmenleri yine eskisi gibi mebbis üzerinden işleyip sistemde otomatik çıkması yöntemiyle mi devam edeceğiz yoksa bundan sonra ücretli öğretmenler e-okul üzerinden mi eklenecek ? Bu konuda son durum nedir acaba bilginiz var mı?