E LYS Test Yayını

Kodla Büyü

edacomü

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar e-lys nin test yayınına bağlanabilen var mı...kullanıcı adı şifre yanlış diyor bağlanamıyorum...

Yakında e lys yi de EBA tv gibi verirler. geçen sene sonu verdikleri eğitim e benzer bişey e lys de sanırım. EBA tv gibi yapmadıkları sürece sorun olur. Şimdilik yatılı okullar girsin dedikleri için ben test yayına katılmadım..

ferdierdem55' Alıntı:
Yakında e lys yi de EBA tv gibi verirler. geçen sene sonu verdikleri eğitim e benzer bişey e lys de sanırım. EBA tv gibi yapmadıkları sürece sorun olur. Şimdilik yatılı okullar girsin dedikleri için ben test yayına katılmadım..

Hiçbir zaman EBA gibi olmayacak sayın hocam. Server sayıları iki katına yükseltildi. Etkileşim olabilmesi için canlı soru sorma hakları her zaman olacaktır. Bugün (03.12.2012) tam anlamıyla başlayan eğitimde, Aydın'ın en iyi matematik ve fizik öğretmenleri ders verdi. Bu arkadaşların normalde özel ders ücretleri saati 100-150 TL den fazla, ama bedava bu işi yapıyorlar. Proje yeni olduğu için tabiki aksayan yönleri olacaktır. Ancak gelecekte yapacağımız daha iyi sistemler için bir yerden başlamak gerekiyordu. Bu nedenle siz değerli meslektaşlarımızın, bu tür yeniliklere destek vermenizi bekliyoruz. Özellikle dershane parası bulamayan öğrencilerimiz için bu fırsat çok değerli. Biz bir deniz yıldızını daha kurtarmak için her türlü eleştiriye göğüs gererek bu çalışmayı başlattık. Hatalarımız varsa lütfen incitmeden söylerseniz, emin olun düzeltmeye çalışırız. Katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Proje hayırlı, uğurlu olsun.

Pansiyonlu bir okulda çalişiyorum. Merak ettiğim husus acaba pansiyondaki tüm 12. sınıf öğrencilerinin bu derslere katılması zorunlu mu?

hayır hocam zorunlu değil.. başvuruları kabul edilenler girmek zorunda...diğerleri de sanırım misafir olarak katılabilir..aralarındaki farkda misafir olanlar soru soramayacak..

hayır hocam pansiyonlu kurumlara kullanıcı adı ve şifre özel olarak bir tane geldi. Öğrenciler ayrı ayrı basvuru filan yapmadı

peki arkadaşlar çocuklar soru sorarken mikrofona gerek varmı akıllı tahtaya bağlantı yaptınız mı...yoksa yazarak mı soracaklar...

arkadaşlar birde şimdi lys2 ye bağlanan var mı bende kullanıcı adı ve şifre hatası veriyor....

Hocam ben denedim şuan bağlanıyor tabi toplantı başlamadı uyarısı var ama şifrede sorun yok.valla ben şu an için kamera ve mikrofon bağlamayacağım.ilerki zamanlrda derlerse bağla diye ozaman bağlarım ama şu an için bağlamayı düşünmüyorum.zaten bizde 20 öğrenci var izlesinler eğer beğenirlerse devam ederler ama ben pek ümitli değilim bu işten.

peki hocam teşekkürler cevabın için bizde bi sıkıntı var o zaman kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor...

BBNET
Geri