E kurs sınıf oluşturma fikri olan

Kodla Büyü

mkpatriot

Aktif Üye
arkadaşlar dersin birini seçen öğrenciyi o kursun başlığına atıyorum ancak diğer seçtiği kursa gelince atılmıyor. Sınıfları sizler nasıl oluşturdunuz ?

hocam 6 a b c şubesi yoksa
bir tane sınıf oluşturun 6-a diye öğretmenleri tanımlayın
öğrenci ekleye tıklayın
üst taraftan
kurs açılan tüm dersleri seçip 6.sınıf öğrencilerini o sınıfa atın

a b c şubeleri varsa
şubeleri oluşturup
öğrenci ekleye basın

listeden 6-a nın öğrencilerini seçin yukarıdan dersleri seçin onlardan bir şube oluşturun

sonra 6-b sınıfını seçip kalan öğrencileri o sınıfa atın

emre hocam deniycemde ben bu modulu parçalıycam az kaldı yani yılın eziyetini yaşatıyorlar arkadaş :) şimdide oluşan sınıfları silmiyor :( arkadaş yapacaktınız böle bişey önce pilot bir ilde deneyinsene bizi neden böle uğraştırıyonuz... matematik filozofuna döndük kombinasyonlarla uğraştırıyorlar bizi arkadaş.......

habib hocam teşkürrler ama kılavuzda sorumun cevabı yokk :) ve bu durumda olan bir çok arkadaşım var telefonlaştık aynı sıkıntıyı yaşıyorlar milli eğitimi aradık onlarda bu konuda çok şikayet var kurslar@meb.gov.tr ye mesaj atın dediler...
bproblem bir sınıfa attıgın çocugu diğer sınıfa atamıyosun ve bana göre her kurs da bir sınıf onaya o şekilde gönderildi. bazı okullar 50 kurs bazıları 80 kurs açtı bunların hepsi bireer sınıf ama uygulamada bir araya getirmek gerekiyor fiilen sınıf mantığı oluşturulması için ve arkadaşlar fiilen sınıf yapıp onuda eba da uygulayınca çakışıyor gibi geldi bana
sonuçta bu işi duzenlice yapan varsa paylaşırsa sevinirizz saygılarımla

valla hocam biz okulda öğrenciye göre değil sınıf geneline göre ders seçtik.sende öyle bir uygulama yapabilirsin.dediğin şekilde sınıf mantığı oluşturmak bu şartlarda zor gibi

mkpatriot' Alıntı:
habib hocam teşkürrler ama kılavuzda sorumun cevabı yokk :) ve bu durumda olan bir çok arkadaşım var telefonlaştık aynı sıkıntıyı yaşıyorlar milli eğitimi aradık onlarda bu konuda çok şikayet var kurslar@meb.gov.tr ye mesaj atın dediler...
bproblem bir sınıfa attıgın çocugu diğer sınıfa atamıyosun ve bana göre her kurs da bir sınıf onaya o şekilde gönderildi. bazı okullar 50 kurs bazıları 80 kurs açtı bunların hepsi bireer sınıf ama uygulamada bir araya getirmek gerekiyor fiilen sınıf mantığı oluşturulması için ve arkadaşlar fiilen sınıf yapıp onuda eba da uygulayınca çakışıyor gibi geldi bana
sonuçta bu işi duzenlice yapan varsa paylaşırsa sevinirizz saygılarımla
Hocam,

Sistemde hala sorunlar devam etmekte. Manuel yapılan şeylerin tamamını sisteme eklemek çok zor. Ayrıca söylediklerinizde haklısınız. Biz sadece sistemde olan şeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Bazı sorularda bizde tekliyoruz. Çünkü bizim düşündüğümüzle sistem uyuşmuyor.

mkpatriot' Alıntı:
arkadaşlar dersin birini seçen öğrenciyi o kursun başlığına atıyorum ancak diğer seçtiği kursa gelince atılmıyor. Sınıfları sizler nasıl oluşturdunuz ?
hoca aynı problemi biz de yaşıyoruz.
sınıf oluşturulamıyor,çocukların istekleri birbirinden farklı 1-2.mat dersinde beraber olan çocuklar 3-4.derslerdebi kısmı türkçeye bi kısmı ing bi kısmı fen dersine gdio

Raporlama bölümünde tüm öğrenci tercihlerini excel formatında indiriyor um Liste boş iniyor var mı böyle sıkıntı yaşatan.

BBNET
Geri