E-Konferans yeni seminer yazısı geldi 4 - 8 haziran Arası

Kodla Büyü

hasankuruoglu

Site Gezgini
Moderatör arkadaşlar yeni yazı geldi İnsan Kaynakları genel müdürlüğünden. 4-8 haziran tarihleri arasında Okul müdürleri ve Mdr yardımcılarına yeni seminer verilecek 5 gün.

lütfen bizim dersten bahsetsın mudur yardımcıları ve mudr bılısımcı arkadaslaar varsa hemen ıletısıme gecılsın herkes arkadsına mudurue tembuhlesın arkadaslar

konu başlıkları Okul liderliği , Mesleki etik ilkeleri, Kurum kültürü, stratejik yönetim ve okul geliştirme, Performans değerlendirme, Ekip yönetimi ve takımdaşlık, etkili iletişim becerileri, Değişim ve Yönetim, Değişen dünyada liderlik. maalesef bizimle ilgili bir konu yok.

yazının bir kısmı şöyle
4-8Haziran 2012 tarihleri arasında eğitim kurumu müdür, müdür başyardımcısı ve müdür
yardımcılarına yönelik uzaktan eğitim yöntemiyle seminer düzenlenmesi ilgi Makam Onayı
ile uygun görülmüştür.
Bu çerçevede;
2. Faaliyet ekli program çerçevesinde düzenlenecek olup faaliyet başlangıcından en az 15
dakika önce katılımcıların ve sistemin hazır hale getirilmesi,
4. Uzaktan eğitim merkezlerine katılımcı planlaması yapılırken yolluk ve yevmiye
gerektirmeyecek şekilde ilişkilendirme yapılması,
5. Katılımcılar belirlenirken, okullarda yürütülen iş ve işlemlerin aksamaması için en az bir
müdür yardımcısının okulda kalmasının sağlanması,
6. Katılımcılara belge düzenlenmesi bakımından bu faaliyetin mahalli hizmetiçi eğitim
kapsamına alınması,
7. Faaliyet bitiminde katılımcı sayılarının ikg_egitim@meb.gov.tr adresine e-posta ile
bildirilmesi hususlarında;

btnotlari' Alıntı:
lütfen bizim dersten bahsetsın mudur yardımcıları ve mudr bılısımcı arkadaslaar varsa hemen ıletısıme gecılsın herkes arkadsına mudurue tembuhlesın arkadaslar

hocam 4+4+4+4+4 demekten başka birşeyden bahsettikleri yok maalesef...anlatılanlarda bt seçmeli dersler arasında bile gözükmüyor.. :verymad:

Ekip yönetimi ve takımdaşlık, etkili iletişim becerileri, Değişim ve Yönetim, Değişen dünyada liderlik. maalesef bizimle ilgili bir konu yok.
hardware.gif

Arkadaşlar ben bu görevi istemiyorum, resmen benim okulda eğitim öğretmi aksatıyor, meslek lisesindeyim 44 saat dersim var, sınıfım var, yazında öğrenci stajı var. İstemiyorum, istemiyorum. Ben memurmuyum, öğretmenmiyim belli değil yaa, bunlar bizi amelemi zennediyor...

by_lion' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu görevi istemiyorum, resmen benim okulda eğitim öğretmi aksatıyor, meslek lisesindeyim 44 saat dersim var, sınıfım var, yazında öğrenci stajı var. İstemiyorum, istemiyorum. Ben memurmuyum, öğretmenmiyim belli değil yaa, bunlar bizi amelemi zennediyor...
hocam al benden de o kadar bu neya, her hafta biz amelemiyiz.bende istemiyorum

yok artık ne semineri ya kafam şişti zaten son 3 gündür haftaya gene seminer varsa kim yapacak onca işleri sene sonu işlerini zaten bi faydası olsa tamam da fayda yok 0 soru soracağız 3 soru tamam sıra gelmiyor ki yoksa bugun insan kaynaklarına talim terbiyeye ve temel eğitim genel müdürlüğüne soru soracaktık ama nerde :verymad:

ucamus' Alıntı:
yok artık ne semineri ya kafam şişti zaten son 3 gündür haftaya gene seminer varsa kim yapacak onca işleri sene sonu işlerini zaten bi faydası olsa tamam da fayda yok 0 soru soracağız 3 soru tamam sıra gelmiyor ki yoksa bugun insan kaynaklarına talim terbiyeye ve temel eğitim genel müdürlüğüne soru soracaktık ama nerde :verymad:

sadece haftaya olsa yine iyi. okulllar kapandıktan sonra 3 hafta daha var.

son hafta tüm okullarda karne işleri diploma işleri olacak...ne zaman yapılacak bu işler....

ya ARKADAŞLAR bu iş saçma sapan bir hal almaya başladı okula gidemez oldum salon benim okulumda değil. Ya kafayı yiyecem resmen. Böyle bir işi bize nasıl verebiliyolar memlerde teknik eleman falan yokmu onlara verilsin ayrıca ne ücreti var ne bişey. Hiç ücretlerle ilgili yazı falan yok mail atalım.

oy oy oy dıyorum baska bısey demıyorum :verymad:

dun mudurun bırı bunlar benı ılgılendıren konular degıl dıyıp duruyordu sureklı cıkıp gelıyordu salondan hocam bakın masaustunde kagıt var yazın katılmak ıstemıyorum sorun klaksın bakanlık emrıyle burada oturuyorsunuz dedım İlçe mem e gıtmıs kım oluyor bu demıs :)= bu gıdısle benı seven mudur kalmaz ılcede yarında gelmeyenlerın mazeretını ıstıcek ılce mem hadı hayırlısı

bugun butun mudur ve mudur mavınlerıne basvuru yaptırdım mebbıs uzerınden sonrada mudur mavınlerınkını kabul etmedım :puhaha:
yaşasın kotuluk :puhaha:

BBNET
Geri