hasankuruoglu
Site Gezgini
Moderatör arkadaşlar yeni yazı geldi İnsan Kaynakları genel müdürlüğünden. 4-8 haziran tarihleri arasında Okul müdürleri ve Mdr yardımcılarına yeni seminer verilecek 5 gün.
btnotlari' Alıntı:lütfen bizim dersten bahsetsın mudur yardımcıları ve mudr bılısımcı arkadaslaar varsa hemen ıletısıme gecılsın herkes arkadsına mudurue tembuhlesın arkadaslar
:++:egitimci34' Alıntı:hayırlı olsun:S 4 gündür aynı şeyleri kesintisiz dinliyoruz :S napicaz biz böyle ya...
hocam al benden de o kadar bu neya, her hafta biz amelemiyiz.bende istemiyorumby_lion' Alıntı:Arkadaşlar ben bu görevi istemiyorum, resmen benim okulda eğitim öğretmi aksatıyor, meslek lisesindeyim 44 saat dersim var, sınıfım var, yazında öğrenci stajı var. İstemiyorum, istemiyorum. Ben memurmuyum, öğretmenmiyim belli değil yaa, bunlar bizi amelemi zennediyor...
ucamus' Alıntı:yok artık ne semineri ya kafam şişti zaten son 3 gündür haftaya gene seminer varsa kim yapacak onca işleri sene sonu işlerini zaten bi faydası olsa tamam da fayda yok 0 soru soracağız 3 soru tamam sıra gelmiyor ki yoksa bugun insan kaynaklarına talim terbiyeye ve temel eğitim genel müdürlüğüne soru soracaktık ama nerde :verymad: