ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,518 18 Haziran 2012 #1 E konferans semineri ile ilgili elinde rapor olan zümrelerim var mı?(Sınıf öğretmenleri ve Anasınıfı öğretmnelerine verilen seminer için)
E konferans semineri ile ilgili elinde rapor olan zümrelerim var mı?(Sınıf öğretmenleri ve Anasınıfı öğretmnelerine verilen seminer için)
K kardelen007 Üye Mesajlar 5 20 Haziran 2012 #2 ucamus' Alıntı: E konferans semineri ile ilgili elinde rapor olan zümrelerim var mı?(Sınıf öğretmenleri ve Anasınıfı öğretmnelerine verilen seminer için) Genişletmek için tıkla ... Hocam şimdi yazdım çünkü şube müdürü bu akşam 6 da söyledi bana, umarım işine yarar Ekli dosyalar rapor.rar rapor.rar 6.5 KB · Görüntüleme: 102
ucamus' Alıntı: E konferans semineri ile ilgili elinde rapor olan zümrelerim var mı?(Sınıf öğretmenleri ve Anasınıfı öğretmnelerine verilen seminer için) Genişletmek için tıkla ... Hocam şimdi yazdım çünkü şube müdürü bu akşam 6 da söyledi bana, umarım işine yarar
mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,106 20 Haziran 2012 #3 tesekkruler hocam bu sekıldemı ıstedıler sızden sube muduru doldurdu bır anket seklındeydı bızdekı