E- Konferans İptal

Kodla Büyü

detay_00

Aktif Üye
Arkadaşlar e-konferans işlemleri bundan sonra farklı bir sistem üzerinden yürütülecek. Okul müdürleri görevli olacak seminerleri her okul kendi düzenleyecek.

Hocam formatörlüğe karşı değilim ama gül gibi dersimiz olsa da keşke öğretmenliğimizi yapabilsek

detay_00' Alıntı:
Hocam formatörlüğe karşı değilim ama gül gibi dersimiz olsa da keşke öğretmenliğimizi yapabilsek

hocam formatörlüğü isteyerek yapan sanmıyorum olsun. ekders için malesef. Bakanlığın açıkladığı norm eksiklerinde bırakın dersminiz adını, norm fazlasında 3. sıradayız. :cry:

savaz' Alıntı:
Hocam resmi yazıyı okudum. Eba üzerinden her okulda yapılacak konferanslar, şifreler illerde müdürlere teslim edildi. Eylül ayı temel eğitim öğretmenlerinin eğitimi diye bir yazıydı.

hocam nasıl olucak bızım ılcede ıkı okulda konferans salonu var sınıflaramı toplucaklar ogretmenlerı yazı ıller bıze uygun yerlerı bıldırın dıyordu benım okudugum yanı

savaz' Alıntı:
hocam nasıl olucak bızım ılcede ıkı okulda konferans salonu var sınıflaramı toplucaklar ogretmenlerı yazı ıller bıze uygun yerlerı bıldırın dıyordu benım okudugum yanı

boşver be hocam sen niye düşünüyon bırak müdürler düşünsün :)

arkadaşlar o sistemi kaldıracak altyapı varmı acaba,
boşuna sevinmeyin bence çünkü temel eğitimin son gelen yazısından bahsediyor hocam.
temel eğitim gen. müd. bilgi işlem grup başkanlığından bağımsız böyle bir yazı yolladı ama hiç hesaba katmadıkları bişey var, altyapı.
mevcut sistemde Türkiyede değil tüm okullar okulların 10 da 1 i bile bağlanamaz. bu uzaktan eğitimi yapmak istiyorlarsa önceki kurulan salonlarda yapmak zorunda kalacaklar oda kapasiteler yeterse.
ama aynı mantıkla e-konferans iptal olmuş oluyor böylece.

Merhaba arkadaşlar e-konferans maduru olarak konuyu takip ettim ve pek de iç açıcı olmayan bir ayrıntıyı paylaşmakta yarar görüyorum ÖĞRETMEN YETIŞTIRME VE GELIŞTIRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nün uzem.eba.gov.tr adresi üzerinden yürüteceği çalışmalar ayrı bir proje olarak planlanmış. Bunu nereden anladığımı da şu adresteki soru cevaplarda bulabilirsiniz.

http://uzem.eba.gov.tr/docs/MesGelEgtEy ... vaplar.pdf

Aynen şöyle diyor

3.Daha önce uzaktan eğitim salonları olarak ayarlanan ve düzenlenen e-konferans salonlarında bu eğitim yapılabilir mi?
Mesleki Gelişim eğitimleri okul merkezli olacağı için her öğretmenin okulunda eğitim alması esas alınmıştır. Ekonferans salonları daha sonra yine yönetici eğitimleri v.b. faaliyetler için kullanılacaktır.

Yani bu e-konferanstan kurtulmak pek de kolay olmayacak gibi.

İyi çalışmalar...

BBNET
Geri