adnan54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 29 Mayıs 2012 #1 28.5.2012 tarihinde e-konferans ile anlatılan konuların sunumu. moderatörlere lazım olabilir. Ekli dosyalar e-konferans.zip e-konferans.zip 1.7 MB · Görüntüleme: 158
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 29 Mayıs 2012 #2 Paylaşım için teşekkürler hocam...
mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,106 29 Mayıs 2012 #4 tesekkrler hocam bende prınscreen kullanmıstm word e atmıstım sız daha ıyısını yapmısınız elınıze kolunuza saglık camtasıa ıle bırısı kaydetse daha super olucak bende lısanslı yok malesef
tesekkrler hocam bende prınscreen kullanmıstm word e atmıstım sız daha ıyısını yapmısınız elınıze kolunuza saglık camtasıa ıle bırısı kaydetse daha super olucak bende lısanslı yok malesef
adnan54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 29 Mayıs 2012 #5 mfacil' Alıntı: tesekkrler hocam bende prınscreen kullanmıstm word e atmıstım sız daha ıyısını yapmısınız elınıze kolunuza saglık camtasıa ıle bırısı kaydetse daha super olucak bende lısanslı yok malesef Genişletmek için tıkla ... Milli eğitim müdürü istediğinden yaptım. Bu gün ilköğretim müdrülerine bu sunumu yapacak.
mfacil' Alıntı: tesekkrler hocam bende prınscreen kullanmıstm word e atmıstım sız daha ıyısını yapmısınız elınıze kolunuza saglık camtasıa ıle bırısı kaydetse daha super olucak bende lısanslı yok malesef Genişletmek için tıkla ... Milli eğitim müdürü istediğinden yaptım. Bu gün ilköğretim müdrülerine bu sunumu yapacak.