E-Akademiyi Bitirenler

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yönetici olmadığı halde merak edip e - akedemiyi bitiren var mı acaba .....

mebbisdeki kişisel bilgiler modülünde e akedemi diye bir sekme açılmış....

bitirenlerde ne yazıyor orada....

karinca_52' Alıntı:

Müdür yardımcısı olduğum için 4+4+4 Eğitim sistemi bilgilendirme eğitimini bitirdim. Fakat mebbisteki e-akademi bölümünde eğitimin son tarihi geçmesine rağmen hala bitirmedi yazıyor. word-excel eğitimine daha başladım. Sende durum nedir hocam eğitimi tamamladı görünüyor mu peki?

..LysimakhoS..' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

Müdür yardımcısı olduğum için 4+4+4 Eğitim sistemi bilgilendirme eğitimini bitirdim. Fakat mebbisteki e-akademi bölümünde eğitimin son tarihi geçmesine rağmen hala bitirmedi yazıyor. word-excel eğitimine daha başladım. Sende durum nedir hocam eğitimi tamamladı görünüyor mu peki?

ben bizim müdür yardımcısınınkine baktım ...onda bitirdi yazıyor ve 2 puan vermiş ..... başkasına baktım tamamlanmadı yazıyor ...ama sertifika almış .... nasıl oluyor anlamadım...

meb bilgi edinmeye mail atalım dedik... gönder butonu çalışmıyor .. :verymad: sanırım süs olarak kullanıyorlar

Kendi şifremle giriş yaptım bende de açık görünüyor bizimde mi bunu tamamlamamız gerekiyor acaba?

E-Akademiyi Dışardan Bitirenler :D

cg854.png

4 kredi yazan arkadaşlar hangi gün bitirdi...ilk günmü acaba..biz 2.gün bitirdik ve mebbise girdik ama yazmıyor...bizim gibi yazmayan varmı acaba

Arkadaşlar bu videolar bıraktığım yerden devam etmiyor. Birkaç video geriden başlıyor hep. Neden kaynaklanabilir?? Bir de bu krediler ne işe yarayacakmış.

kafalarına göremi yapıyorlar anlamadım ki .... sertifikanın numarası bile var tamam diyor bitti diyor ... öbür tarafta tamamlanmadı diyor ....

ya ben ikisinide bitirdim .... ikiside tamamlandı ... sertifikalarıda yazıyor .....

mebbisin öbür tarafında biri tamamlanmadı diyor , öbürü gözükmüyor bile ....tövbe tövbe...

sertifaka numarası bile yazıyor ..... tamamlandı diyor .... 800 puan diyor .... öbürüde bitti diyor .... 600 diyor ne diyeyim artık

blue hocam bilgi edinmeye mail attıktan sonra sonrun giderilmiş....düzeltilmiş şuanda....

BBNET
Geri