B byramdan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 29 Nisan 2014 #1 Merhabalar Arkadaşlar Tablet dağıtımında devamsız öğrenciye tableti eşleştirdim şimdi eşleştirmeyi silmek istiyorum format atıyorum olmuyor sistemedn görüyorum ama silemiyorum nasıl yapılır ne yapabilirim acaba?
Merhabalar Arkadaşlar Tablet dağıtımında devamsız öğrenciye tableti eşleştirdim şimdi eşleştirmeyi silmek istiyorum format atıyorum olmuyor sistemedn görüyorum ama silemiyorum nasıl yapılır ne yapabilirim acaba?
V viper66 Üye Mesajlar 13 29 Nisan 2014 #3 Hocam İl Koordinatörünüze seri numarasını gönderin o halleder. Bakanlığın e-postası var bu konuda.
zeymera Aktif Üye Mesajlar 243 30 Nisan 2014 #4 idm@eba.gov.tr dün benzer bir durum için mail attım, bu hafta içinde halledeceklerini söylediler, beklemedeyim.
idm@eba.gov.tr dün benzer bir durum için mail attım, bu hafta içinde halledeceklerini söylediler, beklemedeyim.
P piyemi Aktif Üye Mesajlar 111 30 Nisan 2014 #5 bu işi artık bakanlığın çözmesi gerekiyor. pybs'den bu işi halletmemiz için yetki verilmeli.
B blackbird27 Üye Mesajlar 18 2 Mayıs 2014 #6 hocam tableti resetleyince eşleştirmenin silinmesi lazım...