Eşime doğum günü karnesi hazırlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mebbis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mebbis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba eşimin buğün doğum günü ona karne hazırlama isityorum. Fikri olan varmı. daha önce böyle bir çalışma yapan varmı. örnek lazım bana. neler yazabilirim.

Karne mi? :puhaha:
Al bi çiçek-pasta işte.
Niye zorluyorsunuz ki kendinizi?
70 lerde olsak, ekmek karnesi, tüp karnesi gönül alırdı. :)

Hoş bir fikir... Normal bir karneyi tarat, sonra ders adlarını kendine göre değiştirip not ver.

Diyarbakırda eşim için hazırlamıştım işinize yarayabilir.

Not:notlar benim eşime ait değil bunu hazırlayınca okulda evli öğretmenler hücum etmişti en son kimi yazdıysak o kalmış.
içeriğide öğretmenler kendi isteklerine göre değiştirmişti.
Benim hazırladığım karneyi eşime verdiğimde çok mutlu olmuştu ve hala o karneyi saklıyor.

Ekli dosyalar

notlar benim eşime ait değil :roll: bunu hazırlayınca okulda evli öğretmenler hücum etmişti en son kimi yazdıysak o kalmış.:))) :++:

ben grafik işlerinden pek anlamam. İstanbul'da fotoğraf stüdyolarında çok orijinal, güzel örneklerini görmüş fiyat almıştım 40 - 80 TL civarında fiyatlar mevcuttu. Küçük şehirlerde böyle işler yapan yerler var mıdır bilmiyorum. Ama aramızda bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa ve bizimle paylaşırsa hazır 14 Şubat yaklaşıyor bizde yararlanırız :))

Arkadaşım da dönem sonlarında eşine karne veriyordu, ben de önemli bir günde yapmayı düşünüyorum :idea: şablon olursa güzel olur

Yemek
Temizlik
Yatak

Mantıklı gelmedi. Ben kadın olsam, bana yapsalar evi yıkarım başına.

Allahta senden razı olsun kastor, azıcık düzenleyip sevgilime gönderdim ne kadar sevindi anlatamam.

kastor' Alıntı:
Diyarbakırda eşim için hazırlamıştım işinize yarayabilir.

Not:notlar benim eşime ait değil bunu hazırlayınca okulda evli öğretmenler hücum etmişti en son kimi yazdıysak o kalmış.
içeriğide öğretmenler kendi isteklerine göre değiştirmişti.
Benim hazırladığım karneyi eşime verdiğimde çok mutlu olmuştu ve hala o karneyi saklıyor.

BBNET
Geri