eşi asker olanlar

Kodla Büyü
bence iyi oldu
hatta vali kaymak vekil bilmem bilimum daş...k lının da orantısı aynı şekle çekilmeli.
yok öyle beleş onlar insanda diğer öğretmen eşler hayvan mı. yerinde bir uygulama ama maksat önemli
burdan vurup, başka amacı gerçekleştirmekse amaç beş para etmeyecek bir karar olmaktan öteye geçemez neticede onlarda aile
onlardan hakkı alacağınna herkese eşit il emri hakkını ver gitsin.

ben asker eşiyim doğru karar mı.insan eşinden ailesinden 2 yıl ayrı yaşayamaz herhalde..aile bütünlüğünü korumak yerine dağıtmayı tercih etmenin doğru olacağını düşünmüyorum. eşim asker olduğu için evlenmedim.ya da yan gelip yatmak için eşimle evlenmedim.herkese eşit haklar verilsin il emri olsun. ayrıca bende eşimden ayrı kalmayım.

sadece bir tahmin ama sanırım ilk kez bu sene eş durumları iki aşamalı oluyor. önce tayin isteyeceğiniz il ve ilçeyi belirtiyorsunuz sonra okullar açılıyor. talepe göre arz yapacaklar sanırım yani ona göre okul açacaklar kimseyi mağdur etmemek adına.

Bazılarının Eşlerine özel atama çıkardıklarını bile görmüş biriyim. hata bazılarının eşleri, kendilerini okulların komutanı sandığını müdür olan arkadaslarımdan duydum..

okula bazılarının eşi diye atananlar yüzünden bir çok insan kendı okullarından başka okullara sürüldüğünüde çok duyduk..

herkes 657 ise herkese 657 aynı şekilde işlesin..

adalet bir gün herkese lazım... eşitlikse eşit olsun herşey........ ama askerlerin işini de tam bilmiyorum istekleri dışında il değişikliği yapıyorlarsa biraz kolaylık da norma

ne ayrıcalığı vardı ki ben 6 yıldır asker eşiyim MEB de hiç bir ayrıcalığım olmadı. hocam ayrıcalıklar (neyse artık) kaldırılmış biz eşimizin yanına tayin istememizin önünde bir engel yok. siz nereye tayin isteyeceksiniz?

öğretmen şamar oğlanı gibi eş nereye giderse öğretmen oraya gidiyo. Öğretmen nerdeyse eşde asker ,polis,vb farketmez öğretmenin bulunduğu yerde çalışsın. Askerlik, polislik, adalet mensubu olmak öğretmenlikten üstün DEĞİLDİR... eğitim herşeyden öncedir. öğrencilerimizin zırt pırt öğretmeni değişiyo bu yanlış... Özellikle sınıf öğretmenleri 1 den 4 e kadar mezun etmeden tayin olmamalıdırlar.

MEB hiçbir zaman, yapılan hiçbir şey doğru değildir. Kurunun yanında yaşlar, hatta hep yaşlar yanar

yesimk06' Alıntı:
ne ayrıcalığı vardı ki ben 6 yıldır asker eşiyim MEB de hiç bir ayrıcalığım olmadı. hocam ayrıcalıklar (neyse artık) kaldırılmış biz eşimizin yanına tayin istememizin önünde bir engel yok. siz nereye tayin isteyeceksiniz?
bende asker eşiyim arkadaşımın dediği gibi hiçbir ayrıcalık görmedim ama görmemiz gerektiğine inanıyorum çünkü öğretmenlee eşi aynı dönemde tayin oluyor böylece madur olmuyorlar. benim eşim eyülde tayin olsa ben ağustosa kadar bekleyeceğim hani nerde aile bütünlüğü...
Ayrıca başka meslek grupları canları sıkıldığında kafalarına göre tayin isteyebiliyorlar ne dönemi ne zamanı var bunun (örnek hemşireler) sağlık bakanlığı yapabiliyorsa milli eğitimde yapabilir bence aamaç eğitim öğretim yılının bölünmemesi güya ama her durumda kendi elleriyle bölüyorlar zaten........

eşi asker, kaymakam, vali, savcı vb. diye kimseye ayrıcalık yapılmamalıdır. ayrıcalık istemek diğer meslektaşlarına hakarettir öncelikle.

ancak il emri kesinlikle olmalı. önemli olan aile bütünlüğüyse kesinlikle korunmalı. eğitim öğretim sıkıntı yaşamasın diye tayin açmadığınızda öğretmen nasıl derse giriyor ona bakmak lazım. öğretmenlik moral mesleğidir unutmamak gerekir.

ronn' Alıntı:
o değilde asker olmak varmış... anlayan anlar artık beni :lol:

niye bu kadar hevesli olduğunuzu merak ettim hocam gecesi gündüzü olmayan her daim çalışan ve çalışabilecek olan çalışmaktan eşlik babalık yapmaya vakti olmayan kocaya neden bu kadar ilgi duydunuz aceba?

emel2710' Alıntı:
ronn' Alıntı:

niye bu kadar hevesli olduğunuzu merak ettim hocam gecesi gündüzü olmayan her daim çalışan ve çalışabilecek olan çalışmaktan eşlik babalık yapmaya vakti olmayan kocaya neden bu kadar ilgi duydunuz aceba?
:++:

hocam askerler bayanlara daha karizmatik gelir ya genelde, forumda da asker eşlerini görünce baya ona binayen asker olmak vardı dedim ben :wink:

ronn' Alıntı:
emel2710' Alıntı:
ronn' Alıntı:

hocam askerler bayanlara daha karizmatik gelir ya genelde, forumda da asker eşlerini görünce baya ona binayen asker olmak vardı dedim ben :wink:

anlaşılmıştır hocam bekarsanız size de bir asker bulalım ozaman ?

emel2710' Alıntı:
ronn' Alıntı:
emel2710' Alıntı:
ronn' Alıntı:

anlaşılmıştır hocam bekarsanız size de bir asker bulalım ozaman ?

yok kalsın :D konuyu dağıttık arkadaşlar kusura bakmasın saygılar hocam

benim eşim asker ve ben kayseriye tayin isteyeceğim.147 yi aradım o haberin asılsız olduğunu söyledi.asker eşlerininde eş durumu tayini isteyebileceğini söyledi.ayrıca ben eşimden 4 aydır ayrıyım.onun çektiği sıkıntılar bana göre daha ağır..

compuetr555' Alıntı:
benim eşim asker ve ben kayseriye tayin isteyeceğim.147 yi aradım o haberin asılsız olduğunu söyledi.asker eşlerininde eş durumu tayini isteyebileceğini söyledi.ayrıca ben eşimden 4 aydır ayrıyım.onun çektiği sıkıntılar bana göre daha ağır..
asker eşleri tayin isteyemez diye birşey yok tabiki isteyebilirsiniz artık il emri yok yani puanınız yetmezse tayininiz çıkmayacak.

BBNET
Geri