compuetr555
Site Gezgini
eşi asker olanlar tayin isteyemeyecek mi şimdi. offff kafayı yiyecegım yahuuu.
bende asker eşiyim arkadaşımın dediği gibi hiçbir ayrıcalık görmedim ama görmemiz gerektiğine inanıyorum çünkü öğretmenlee eşi aynı dönemde tayin oluyor böylece madur olmuyorlar. benim eşim eyülde tayin olsa ben ağustosa kadar bekleyeceğim hani nerde aile bütünlüğü...yesimk06' Alıntı:ne ayrıcalığı vardı ki ben 6 yıldır asker eşiyim MEB de hiç bir ayrıcalığım olmadı. hocam ayrıcalıklar (neyse artık) kaldırılmış biz eşimizin yanına tayin istememizin önünde bir engel yok. siz nereye tayin isteyeceksiniz?
ronn' Alıntı:o değilde asker olmak varmış... anlayan anlar artık beni :lol:
:++:emel2710' Alıntı:ronn' Alıntı:o değilde asker olmak varmış... anlayan anlar artık beni :lol:
niye bu kadar hevesli olduğunuzu merak ettim hocam gecesi gündüzü olmayan her daim çalışan ve çalışabilecek olan çalışmaktan eşlik babalık yapmaya vakti olmayan kocaya neden bu kadar ilgi duydunuz aceba?
ronn' Alıntı::++:emel2710' Alıntı:ronn' Alıntı:o değilde asker olmak varmış... anlayan anlar artık beni :lol:
niye bu kadar hevesli olduğunuzu merak ettim hocam gecesi gündüzü olmayan her daim çalışan ve çalışabilecek olan çalışmaktan eşlik babalık yapmaya vakti olmayan kocaya neden bu kadar ilgi duydunuz aceba?
hocam askerler bayanlara daha karizmatik gelir ya genelde, forumda da asker eşlerini görünce baya ona binayen asker olmak vardı dedim ben :wink:
emel2710' Alıntı:ronn' Alıntı::++:emel2710' Alıntı:ronn' Alıntı:o değilde asker olmak varmış... anlayan anlar artık beni :lol:
hocam askerler bayanlara daha karizmatik gelir ya genelde, forumda da asker eşlerini görünce baya ona binayen asker olmak vardı dedim ben :wink:
anlaşılmıştır hocam bekarsanız size de bir asker bulalım ozaman ?
asker eşleri tayin isteyemez diye birşey yok tabiki isteyebilirsiniz artık il emri yok yani puanınız yetmezse tayininiz çıkmayacak.compuetr555' Alıntı:benim eşim asker ve ben kayseriye tayin isteyeceğim.147 yi aradım o haberin asılsız olduğunu söyledi.asker eşlerininde eş durumu tayini isteyebileceğini söyledi.ayrıca ben eşimden 4 aydır ayrıyım.onun çektiği sıkıntılar bana göre daha ağır..