Eğitim Yöneticileri Bilişim Eğitimi ŞİKAYET

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s_bote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

s_bote

Aktif Üye
okul mudurum ve mudur yardımcım bugun bana bu eğitimden bahsettiler. mudurum soru cevaplarını istedi şifresini verdi. sinir ola ola girdim biraz önce. uzun uzun süren ders anlatımları. şimdi ben bu dersleri dinleyeceğim oturup saatlerce sonra da soruları cevaplayacağım öyle mi? benden nasıl böyle birşey isterler ya Yuh yaaaa! Yazıklar olsun.

yapmayacağım yarın gidip söyleyeceğim. iyi niyet de bir yere kadar ya. bu kadar da yüzsüzlük olur mu? ben bu dersleri dinleyemem diyeceğim. daha neler demek geliyor içimden de işte. Mebe şikayette bulunacaktım TC istiyor. off nedir bu bizim çektiğimiz ya

evrim0626' Alıntı:
evet istemiyorsan yapma.tercih senin
böyle birşey istenir mi hocam ya. kim ister ki. resmen ders videoları var. wordde dosya kaydetmeyi anlatıyor.. ben benden böyle birşeyi nasıl isterler bunu anlayamıyorum. insanı şok ede ede delirtecekler bir gün. Ne lanet bir branşımız varmış yaa

Hocam kusura bakma, yanlış da anlama ama taviz tavizi doğurur. Bugüne kadar verdiğin tavizlerin neticesidir bu durum.

vseckn' Alıntı:
Hocam kusura bakma, yanlış da anlama ama taviz tavizi doğurur. Bugüne kadar verdiğin tavizlerin neticesidir bu durum.
Tavizle falan alakası yok hocam. Bu karşıdakinin haddini bilmemesinden kaynaklanır. Bu bilişimle ilgili değil mi ver bilişimciye gitsin, okula bi yazı gelir bu Türkçeciyle alakalı yolla gitsin, bu ingilizcecinin işi çağırın bana şu ingilizceciyi vs. Bu bizim idarecilerin genel sorunu. Görev dağılımı olayını bu şekilde algılıyolar. Müdürün işi bu, gelen yazıyı okur tamam bu bunun işi der çekilir. İdarecilerin kafa yapısını değiştirmeleri lazım ilk önce.

pisagorean' Alıntı:
vseckn' Alıntı:
Tavizle falan alakası yok hocam. Bu karşıdakinin haddini bilmemesinden kaynaklanır. Bu bilişimle ilgili değil mi ver bilişimciye gitsin, okula bi yazı gelir bu Türkçeciyle alakalı yolla gitsin, bu ingilizcecinin işi çağırın bana şu ingilizceciyi vs. Bu bizim idarecilerin genel sorunu. Görev dağılımı olayını bu şekilde algılıyolar. Müdürün işi bu, gelen yazıyı okur tamam bu bunun işi der çekilir. İdarecilerin kafa yapısını değiştirmeleri lazım ilk önce.
Yani bu arkadaş ilk gün astığı astık kestiği kestik de girse o okula, o kafadaki müdür yine gelecek bu işi ona verecektir emin ol. Ha yapmıyorum der o zaman arkadaş idareci ve bi gururu var, onu muhakkak geri kazanmalı. Bu sefer arkadaşa daha da yüklenir. Olay artık çok şiddetli bi tartışmaya doğru gider bu hep böyle olur.

Hocam yanlış ver cevapları:)) Kaydırma yap mesela cevaplarda hem kötü olmamş olursun hem de birdaha iş istemezler, kaydırma yapmışım yazarken deyiverirsin.
Iyyyy ilk görev yaptığım yerin müdürünü hatırlattı bana emrivaki herşeyi yaptırmaya çalışıyordu Hocam sen stajyersin sen bilirsin istersen yapma diyordu ve salak ben de stajyerliğim kalkmaz sanıyordum, şimdiki aklım olsa bana tamir ettirdiği pc.lerin güç kaynaklarından bir kablo da kasanın dış kısmına bağlardım çarpılsın gitsin:)

BBNET
Geri