arkadaşlar tel e mesaj geldi eylemde eğitim bir sen de var
gececiler' Alıntı::lol: :lol: cacık olmaz bunlardan kart bunlar, adamlara bak ya yumurta kapıya dayandı, istifalar arttı mecburen eylem yapıyolar gemiler yakıldı, birileride helal olsun sendikama diyo![]()
eyleme katılmaz konuşursunuz eyleme katılır konuşursunuz sessiz kalır konuşursunuz hükümete rest çeker konuşursunuz. herşeye de muhalefet olunmazki kardeşim. herkesin kendine göre bir fikri var beğenmeyebilirsin gider başka sendika bulursun olur biter.ziyaunal' Alıntı:olay bitmiş hükümet diyeceğini demiş. hakem heyeti zaten ayarlanmış şike yapacaklar. bu saatten sonra eylem sadece memurların gazını almak için yapılan göstermelik bir iş olur.
bana gelen mesajda tam gün yazıyor.Internet' Alıntı:hocam o mesajda 10.00 ile 13.00 arası yazıyor.
kardeşim 10-13 arası diye bişey yok kendiniz uyduruyor sonrada uydurduğunuza inanıyorsunuz. hayret bişey ya. sanamı soracaktı eylem yapmak için. çok biliyorsan git kendin bir sendika kur ne zaman istiyorsan eylem yap. senide görürdük.BTFormator' Alıntı:gececiler' Alıntı::lol: :lol: cacık olmaz bunlardan kart bunlar, adamlara bak ya yumurta kapıya dayandı, istifalar arttı mecburen eylem yapıyolar gemiler yakıldı, birileride helal olsun sendikama diyo![]()
Kesinlikle!!! Böyle eylem mi olur 10-13 arası, bizde eylem yaptık demek için yapılan birşey sadece... ama yine yiyen yiyor işte...
sadece susarak' Alıntı:eyleme katılmaz konuşursunuz eyleme katılır konuşursunuz sessiz kalır konuşursunuz hükümete rest çeker konuşursunuz. herşeye de muhalefet olunmazki kardeşim. herkesin kendine göre bir fikri var beğenmeyebilirsin gider başka sendika bulursun olur biter.ziyaunal' Alıntı:olay bitmiş hükümet diyeceğini demiş. hakem heyeti zaten ayarlanmış şike yapacaklar. bu saatten sonra eylem sadece memurların gazını almak için yapılan göstermelik bir iş olur.
10-13 çok ya 10.00-10.05 olmalı bencesadece susarak' Alıntı:kardeşim 10-13 arası diye bişey yok kendiniz uyduruyor sonrada uydurduğunuza inanıyorsunuz. hayret bişey ya. sanamı soracaktı eylem yapmak için. çok biliyorsan git kendin bir sendika kur ne zaman istiyorsan eylem yap. senide görürdük.BTFormator' Alıntı:gececiler' Alıntı::lol: :lol: cacık olmaz bunlardan kart bunlar, adamlara bak ya yumurta kapıya dayandı, istifalar arttı mecburen eylem yapıyolar gemiler yakıldı, birileride helal olsun sendikama diyo![]()
Kesinlikle!!! Böyle eylem mi olur 10-13 arası, bizde eylem yaptık demek için yapılan birşey sadece... ama yine yiyen yiyor işte...
evet bende okudum mesajı tam gün.share_' Alıntı:eğitim bir üyesiyim, tam gün iş bırakma eylemi var.10-13 diyenler yanlış bilgi veriyor.
sevk alıp katılırsan hiç bir sorun olmaz.saab' Alıntı:Ben sendikalı değilim ama eyleme katılmak istiyorum.Bir sorun olur mu sonra acaba?
sevk alsanız iyi olur hocamsaab' Alıntı:Ben sendikalı değilim ama eyleme katılmak istiyorum.Bir sorun olur mu sonra acaba?