SADETTİN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 11 Mayıs 2017 #1 DYS içindeki yazılarımızı kelime arama edit.text ile arayabiliyorduk. Fakat şimdi kayboldu tekrar eski hale nasıl getirebiliriz?
DYS içindeki yazılarımızı kelime arama edit.text ile arayabiliyorduk. Fakat şimdi kayboldu tekrar eski hale nasıl getirebiliriz?
SADETTİN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 11 Mayıs 2017 #2 Yenile butonuna bastım 94 adet yazı geldi Ctrl+f bastım ara editi geldi ara dedim fakat en son kaydettiğim yazı geldi Habib hocam.
Yenile butonuna bastım 94 adet yazı geldi Ctrl+f bastım ara editi geldi ara dedim fakat en son kaydettiğim yazı geldi Habib hocam.
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 11 Mayıs 2017 #3 DYS kurulu bir bilgisayara format atacağımız zaman öncesinde herhangi birşey yapmamıza gerek var mı arkadaşlar? format atıp tekrar kurunca herşey aynı devam ediyormu? yeni konu açmıyayım dedim @sadettin hocam kusura bakma...
DYS kurulu bir bilgisayara format atacağımız zaman öncesinde herhangi birşey yapmamıza gerek var mı arkadaşlar? format atıp tekrar kurunca herşey aynı devam ediyormu? yeni konu açmıyayım dedim @sadettin hocam kusura bakma...
SADETTİN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 11 Mayıs 2017 #4 wertyu6' Alıntı: DYS kurulu bir bilgisayara format atacağımız zaman öncesinde herhangi birşey yapmamıza gerek var mı arkadaşlar? format atıp tekrar kurunca herşey aynı devam ediyormu? yeni konu açmıyayım dedim @sadettin hocam kusura bakma... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam asıl olan yardımlaşmak.
wertyu6' Alıntı: DYS kurulu bir bilgisayara format atacağımız zaman öncesinde herhangi birşey yapmamıza gerek var mı arkadaşlar? format atıp tekrar kurunca herşey aynı devam ediyormu? yeni konu açmıyayım dedim @sadettin hocam kusura bakma... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam asıl olan yardımlaşmak.