Hocamhakand' Alıntı:arkadaşlar dys eğitimi açamıyorum.. Dys Eğitimi tıklıyorum.. Ekrana önce Java yükleniyor gibi bişi geliyor.. Daha sonra o kayboluyor. Java Applet yükleniyor aşamasında kalıyor.. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Sorun nedir acaba
Pc_Engineer' Alıntı:Hocamhakand' Alıntı:arkadaşlar dys eğitimi açamıyorum.. Dys Eğitimi tıklıyorum.. Ekrana önce Java yükleniyor gibi bişi geliyor.. Daha sonra o kayboluyor. Java Applet yükleniyor aşamasında kalıyor.. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Sorun nedir acaba
Dys yöneticiniz size rol tanımlamamışsa Dys Eğitime giremezsiniz.
Dys yönetinize durumu iletin eğer rol tanımlandığı halde giremiyorsanız Habib hacamızın dediği gibi İE sıfırlayın veya firefox ile girş yapınız...
iyi çalışmalar.
idril42' Alıntı:bende de aynı sorun vardı,ne yaptıysam olmadı,sonuç format):
şimdi düzeldi![]()
kuzgun' Alıntı:dys yüklemeden tüm java dosyalarını ve artık dosyalarını temizle hocam
:placebo' Alıntı:hocam internet sitesini ekleyin java config den .biz o şekil halledebildik.
zencefil58' Alıntı:dysde mesela ben bir yazı yazdım müdüre onaylamaya gönderdim ancak yazı yanlış. ben bu yazıyı tamamen silebiliyor muyum yoksa orda o yazı kalıyor mu??