ghost Site Admin Yönetici Mesajlar 736 28 Şubat 2008 #3 hocam gördüğüm kadarıyla ortada bir dert var ama dermanı kaybolmuş..
S silverrr Üye Mesajlar 16 28 Şubat 2008 #4 ghost' Alıntı: hocam gördüğüm kadarıyla ortada bir dert var ama dermanı kaybolmuş.. Genişletmek için tıkla ... aynen
ghost' Alıntı: hocam gördüğüm kadarıyla ortada bir dert var ama dermanı kaybolmuş.. Genişletmek için tıkla ... aynen
serefcan Aktif Üye Mesajlar 171 28 Şubat 2008 #6 Dert bende, derman Orhan öğretmende :wink: Gönder artık öğretmenim, meraktayız, teşekkürler.
O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 28 Şubat 2008 #7 dynet sunu eklemiyi beceremedim pardon hocam buyrun şimdi buyrun eklemekte güçlük çektim. Ekli dosyalar dysenay.zip dysenay.zip 1.4 MB · Görüntüleme: 742
fanfatih Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 28 Şubat 2008 #9 orhan hocam gerçekten çok faydalı çok güzel anlatmış. İhtiyacı olan arkadaşların mutlaka incelemelerini tavsiye ederim. Paylaşım için de size ayrıca teşekkürler
orhan hocam gerçekten çok faydalı çok güzel anlatmış. İhtiyacı olan arkadaşların mutlaka incelemelerini tavsiye ederim. Paylaşım için de size ayrıca teşekkürler
O ORHAN65 Site Gezgini Mesajlar 68 28 Şubat 2008 #10 Abi ben dedim size ama bazı arkadaşlar tırana ettiler. Şaka şaka ben sizlerin emeğini nasıl unuturum. Başımdan beraber yardımcı olurum.
Abi ben dedim size ama bazı arkadaşlar tırana ettiler. Şaka şaka ben sizlerin emeğini nasıl unuturum. Başımdan beraber yardımcı olurum.
O ozkaan Aktif Üye Mesajlar 189 28 Şubat 2008 #11 teşekkürler güzel paylaşım. Ama Dynetin kendinden kaynaklanan sorunlarıda bir aşabilseydik
T ts0661 Aktif Üye Mesajlar 169 28 Şubat 2008 #13 bu gönderilen dosya nedir anlamadım, okulda indiremiyor da?
E ERHAN Üye Mesajlar 29 29 Şubat 2008 #19 hocam gerçekten teşekkürler bi beladan bu sayede kurtulacağız inşallah.
E erkut55 Site Gezgini Mesajlar 70 29 Şubat 2008 #22 dyned sunucusu çalışsa işlemleri biliyoruz ama aşağılık server ömrümü çürüttü...
R riverocean Site Gezgini Mesajlar 41 3 Mart 2008 #25 Re: dynet sunu eklemiyi beceremedim ORHAN65' Alıntı: pardon hocam buyrun şimdi buyrun eklemekte güçlük çektim. Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı indiremiyorum sanırım bilg.da bu prog yok nereden indirebilirim?
Re: dynet sunu eklemiyi beceremedim ORHAN65' Alıntı: pardon hocam buyrun şimdi buyrun eklemekte güçlük çektim. Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı indiremiyorum sanırım bilg.da bu prog yok nereden indirebilirim?
C chesabata Üye Mesajlar 1 9 Mart 2008 #27 riverocean gibi bende programın sürücüsünü bulma ümidiyle dosyayı indirdim, adop çıktı