Arkadaşlar, http://dynedkayityonetimisistemi.meb.gov.tr/ sistemine girebilen var mı şimdilerde. Geçersiz okul kodu veya yönetici şifresi hatası veriyor. Tarayıcı değiştirdim yine aynı

Aynı şeyi biz de yaptık,Ben okulun şifrelerini bile değiştirdim banamısın demedi.![]()
Evdeki PC'de vardı sanırım. Unutmazsam akşam yüklemeye çalışırım.Dyned sistemini akıllı tahtalarà nasıl kurabilirim. İlgili kurulum dosyası elinde olan var mı?
Kesinlikle katılıyorum. İngilizce öğretmeni arkadaşlar da alıştı artık. "Yine çalışmaz ama bir bakar mısın?" diyerek geldilerSistemin önce düzgün çalışmasını test edip, sistemi düzgün hale getirdikten sonra yazı gönderseler daha mantıklı olur. Kaç senedir düzgün çalışan bir DYNED sistemi yok. Her sene başıda yazı geliyor. Anlaşılması imkansız cidden.
ne gibi bir sorun oldu da açılmadı hocam ben açtım ve tüm sınıfları kayıt ettim.kayıt yönetimi sistemi açılmıyor ki, adam gibi yapsınlar sistemi ondan sonra yazı göndersinler okullara..
ne gibi bir sorun oldu da açılmadı hocam ben açtım ve tüm sınıfları kayıt ettim.linkteki videolardan yararlandım.
Kesinlikle hocam sizin bu cevabınızı okuduktan sonra fark ettim. Teşekkür ederim. Mebbis ana ekranda sağ alt köşede.Okul şifresi ile bir süre cebelleştikten sonra mebbis ana sayfasında dyned ile ilgili ayrıca bir yönetici şifresi yayınlandığını fark ettimve bütün işleri hallettim. Bu şifre bilgisinden yazıda behsetmiş olsalardı da beni boşuna uğraştırmasalardı ne güzel olurdu...
Hocam iki öğrencide aynı e-posta adresi varsa kayıt etmiyor. ben okuldakilere asd1@meb.k12.tr şeklinde sallama bir e-posta verdim ve ads2 asd3 şeklinde devam ettim. Excel sağolsun çok hızlı e-posta aldım bütün okula ve hepsini bu yolla kayıt ettim.öğrenci eklediğimde e-posta gecersiz diyor. aslında uzantısını meb.edu.tr olarak ayarladım. Sorun ne olabilir?
Bende şimdi kayıt yapacağım. Elinde hızlı öğrenci ekleme programı olan varsa buraya ekleyebilir misiniz?
Ne yaparsam yapayım excelden sütunları sıraya göre almıyo. adsoyad yerine şifre, eposta yerine adsoyad,şifre yerine eposta yazıp duruyo. Sonrada doğal olarak "eposta geçerli değil" hatasını veriyo. Çözümü bilen var mı?
bu şifre verme öğrenci ekleme kimin görevi arkadaşlar
her sene girişleri yapıyorum programları güncelliyorum ingilizcecilerin umrunda bile değil ben peşlerinde koşuyorum sıkıldım
Hocam yapma o halde, boşver gitsin.
Hocam iş ingilizce öğretmenlerine tebliğ ediliyor. İş onların işi. Ne öğrenci eklemek ne de dyned kurmak bizim işimiz değil. Benim sınıfıma ingilizce öğretmeni gelsin kendi kurulumunu yapsın, öğrencilerini kaydetsin, silsin. Bu işler onların işi.hocam tam olarak görev kim everilmiş bu arada btr değilim
Hocam iş ingilizce öğretmenlerine tebliğ ediliyor. İş onların işi. Ne öğrenci eklemek ne de dyned kurmak bizim işimiz değil. Benim sınıfıma ingilizce öğretmeni gelsin kendi kurulumunu yapsın, öğrencilerini kaydetsin, silsin. Bu işler onların işi.
Ama benim okulum çok büyük bir okul değil. Bu iş benim için iş bile değil. Dolayısıyla ben arkadaşlarıma yardımcı olmak adına yapıyorum. Kendi işim veya idarenin bu işi yapman gerekiyor demesi gibi bir durum yok.
Https deki 's' yi silip devam edin düzeliyor hocam
Bilişimcilerin genel sorunu bu değil mi zaten. Yaptığımız işleri kimse yapamazken kıymeti de bilinmez...hocam bende iyi niyetle yardım ediyorum ama kimsenin umrunda değil