Hocam sene başında kayseri ve yozgat dyned sorumlularına sormuştum ben. bana; hocam eskisiyle devam ediyoruz şimdilik bir değişiklik yok olursa okullara biz döneriz demişlerdi.ozlem22' Alıntı:hımm eski şifreler geçerli o zaman, ama bizim ingilizcecinin verdiği bilgilerle girilmiyor malesef üff..
Şifresi olmayan okullar , okullarının k12 uzantılı e-posta adreslerini ‘Klasörler’ seçeneğinden ‘dyned ortak’ olarak güncellemeleri gerekmektedir.İşlem şu şekilde yapılmalıdır :uysal_rockci' Alıntı:Ben de giremiyorum.
bu konuda yeni şifre almak istesem kimden istemeliyiz.
hocam şimdi bu şekilde ama seneye yine yeni kurum kodu ile işlem yapılacak o yüzden şimdiden değiştirmenin yararı var bencetoprak60' Alıntı:bizim okulda ilkokul ve ortaokul oldu
ama geçen seneki şifreye devam ediyorum,herhangi bir değişiklik yapmadım.
eskiden olduğu gibi bir okul olarak işlemleri yapıyoruz.
toprak60' Alıntı:bizim okulda ilkokul ve ortaokul oldu
hocam bizim müdürde bilmiyordu ilçeden yeni e-mail şifreler aldı. hemen bu gün gönderdim. tabi yeni dyned şifreleri geldiğinde öğrenciler yeniden kayyıt olcaka o zaman 3 tane ingilizceci var otursunlar yapsınlar işleri bu :mrgreen:ozlem22' Alıntı:toprak60' Alıntı:bizim okulda ilkokul ve ortaokul oldu
bizim eski şifreyle de giriş yapılmıyor ki üff allah bilir müdür okulun k12 uzantılı mail şifrelerini filan da bilmiyordur, hiç bulaşmasam mı acaba du dyned işine nasıl olsa okul bitiyor, ayrıca ingilizce öğretmenleri dynedi kullanmicaz diye karar almışlar zümrede..ben hiç bulandırmiyim ortalığı![]()