E eridim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 564 18 Kasım 2017 #1 excel ile yüklediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
ulu2000 Aktif Üye Mesajlar 260 18 Kasım 2017 #3 Listenin altında boş satırlar olduğunda bizde de bu hatayı vermişti. excell den aktardıysanız exceldeki boş satırları silince düzelir
Listenin altında boş satırlar olduğunda bizde de bu hatayı vermişti. excell den aktardıysanız exceldeki boş satırları silince düzelir
Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 15 Aralık 2017 #4 arkadaşlar excel dosyasının sonundaki boş satırlarıda sildim ama yine aynı sorun oluyor. doldurulması gerekli alan. ne yapacağımı şaşırdım.
arkadaşlar excel dosyasının sonundaki boş satırlarıda sildim ama yine aynı sorun oluyor. doldurulması gerekli alan. ne yapacağımı şaşırdım.
K kaptan1986 Üye Mesajlar 6 20 Aralık 2017 #5 arkadaşlar dyned ile alakalı herşey burada adım adım hazırlamaya çalıştım. umarım yararlı olur.
B blgsyrci Aktif Üye Mesajlar 110 20 Aralık 2017 #6 Excel öğrenci listesinin ilk satırına ad soyad e mail şifre yazarsanız düzeliyor ben öyle yapıp yükledim
Excel öğrenci listesinin ilk satırına ad soyad e mail şifre yazarsanız düzeliyor ben öyle yapıp yükledim
NSA Site Gezgini Mesajlar 59 20 Aralık 2017 #7 Bir kaç ilin Milli Eğitimin sitesinde vardı bu excel dosyası. Bunla halledebilirsiniz düzgün çalışıyor yüklemede de hata vermiyor. Ekli dosyalar dyned-otomatik-tanimlama.rar dyned-otomatik-tanimlama.rar 18.1 KB · Görüntüleme: 299
Bir kaç ilin Milli Eğitimin sitesinde vardı bu excel dosyası. Bunla halledebilirsiniz düzgün çalışıyor yüklemede de hata vermiyor.
ArFGLR Site Gezgini Mesajlar 92 21 Aralık 2017 #8 ... Ekli dosyalar Dyned Sınıf Listesi Oluşturma.zip Dyned Sınıf Listesi Oluşturma.zip 106.5 KB · Görüntüleme: 155
B birolgenc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 375 21 Aralık 2017 #10 eridim' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 57231 excel ile yüklediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam excelde en alt satırda boş olan yeri seçerek delete basın ve excel dosyasını tekrar yükleyin sorun düzelecektir... ayrıca yapıştır derken değerler kısmını seçerseniz bu hata ile karşılaşmassınız detaylı bilgi için videoya göz atabilirsiniz
eridim' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 57231 excel ile yüklediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam excelde en alt satırda boş olan yeri seçerek delete basın ve excel dosyasını tekrar yükleyin sorun düzelecektir... ayrıca yapıştır derken değerler kısmını seçerseniz bu hata ile karşılaşmassınız detaylı bilgi için videoya göz atabilirsiniz