dyned ekran sorunu

Kodla Büyü

essedem

Üye
arkadaşlar merhaba, ingilizce öğretmeniyim ve courseware'dan giriş yaptığımda böyle bi ekranla karşılaşıyorum ve sayfa açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim..

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    58.7 KB · Görüntüleme: 1,010
hocam kullanıcı adı ve şifrede sıkıntı yok başka bilgisayardan giriş yapabiliyorum, hatta telefondan da girebiliyorum ama kendi bilgisayardan giremiyorum

Keşke bunu baştan söyleseydiniz :)
Hocam bana video codecle ilgili bir sorun gibi geliyor ama codec programı kurulu ise o sebep olabilir yine de siz DynEd'i bir kere daha kurun. Eksik kurulum nedeni ile de olabilir.

Bir de sorun DynEd Records Manager'da oluyor mu ve diğer ders içerikli Courseware yazılımlarında sorun var mı? (First Eng, Eng. For Success)

codec kurulu değil hocam, dynedi de bi kaç kere kurdum tekrar ama aynı, diğer ders içerikli Courseware yazılımlarında da aynı sorun var maalesef :(
courseware'a girmeye çalıştığımda açılan sayfa bu dyned logosu da görünmnüyo, normalde onun da görünmesi gerekiyo ayrıca şifreyi yazıp girdikten sonra ses de var ama görüntü yok maalesef

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    9.8 KB · Görüntüleme: 858
Records Manager için görüntü bu hocam. Logo Courseware'de var.
Sorunun hala video codec kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Qicktime ı kaldırıp kurmanızı tavsiye ederim.

Hocan dyned desteğin yapacağı bir şey yok. bilgisayar kökenli bir sorun. Muhtemelen cevap bile vermezler. Benden söylemesi.

cevap verdiler hocam da önce tekrar kurun dediler olmadı deyince de uzaktan bilgisayarınıza bağlanıp halledebiliriz diyolar, onlar sizin kadar ilgili değil durumla
ilginiz için teşekkür ederim yine de..

BBNET
Geri