Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,882 21 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar dyk kursu açacağım ancak öğrencilerin 3 tane ders seçme hakkı olduğu için seçmeyebilirler diye düşünüyorum egzersiz olarak ne açabilirim?
Arkadaşlar dyk kursu açacağım ancak öğrencilerin 3 tane ders seçme hakkı olduğu için seçmeyebilirler diye düşünüyorum egzersiz olarak ne açabilirim?
M musaozturk1984e Üye Mesajlar 7 25 Eylül 2017 #3 Arkadaşlar destekleme kursunda Kayseri'den 7.sınıflara kurs açan var mı? Bizim okulda sadece 6.sınıflar için ders seçilebiliyor. İl genelinde mi böyle yoksa bizim Müdür yine yaptı yapacağını.
Arkadaşlar destekleme kursunda Kayseri'den 7.sınıflara kurs açan var mı? Bizim okulda sadece 6.sınıflar için ders seçilebiliyor. İl genelinde mi böyle yoksa bizim Müdür yine yaptı yapacağını.
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 25 Eylül 2017 #4 Hocam 5 ler hazırlık değilse 5 ve 6 lara.. 5 kerin tamamı hazırlıksa sadece 6 lara açabilirsiniz
N necipdemir Üye Mesajlar 27 25 Eylül 2017 #5 Neden liselerde de Bilgisayar Bilimi Dersi kursu açılmıyor ? Çok Merak ediyorum .