Hocalarım dys akıllı kart sürücü bulunamadı uyarısı veriyor takınca halbuki sürücüleri yükledim kamusm sitesindeki böyle sorunla karşılaşan var mı?
Enddlesss' Alıntı:Müdürün kartı aynı hatayı veriyordu. Okuyucu içindeki sim kartı oynamış. Düzelttik o da düzeldi.
bende bu şekilde çözmüştüm.bote08' Alıntı:Bende aynı sorunla karşılaşmıştım ve işletim sisteminizin sürücü imza korumasını kaldırırsanız düzeliyor. Sürücü imza korumasını kaldırmak için internette arama yapabilirsiniz.
biz de bu şekilde çözdük...aakcakaza' Alıntı:bende bu şekilde çözmüştüm.bote08' Alıntı:Bende aynı sorunla karşılaşmıştım ve işletim sisteminizin sürücü imza korumasını kaldırırsanız düzeliyor. Sürücü imza korumasını kaldırmak için internette arama yapabilirsiniz.
Hocam aygıt yöneticisinde ccid usb smart card reader üzerindeki sarı ünlem içeriğinde "Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor..." uyarısı veriyorsa windows service pack yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.pegasus777' Alıntı:Merhaba, ccid usb smart card reader yüklenemiyor. imzalamaya çalıştığımızda resimdeki hatayı veriyor. Driverlarını yükledim, system32 içine dll dosyasınıda attım, sim kartı da kontrol ettim durum aynı imzalama yapmıyor. Çözüm ne olabilir?
Sürücüler yüklü olmasına rağmen bu hatayı veriyorsa aşağıdaki işlemleri yapın.
Kelime işlemciyi açıp Araçlar > İmza Kütüphanesi > “Dosyadan seçeceğimi” seçip
C: > Windows > System32 içindeki akisp11.dll dosyasını seçip “tamam” dedikten sonra kelime
işlemciyi kapatıp açınca düzelir.