dw'da flash buton ekleme sorunu

Kodla Büyü

tamsayi

Üye
selamlar
belki de bir saattir dreamweaverin içinde insert-media-flashbuton eklemeye çalışıyorum ve resimde görülen save as kısmına ne yazarsam yazayım invalid name diyor başka bişey demiyor :verymad: kabul etmiyor. sorun başka bi şey mi acaba? bir incelerseniz çok memnun olurum.

SAYIN HOCAM BEN DE FLASH BUTONLARI KULLANMAK İSTEDİM.ÖN İZLEMEDE BUTON ÇIKIYOR AMA NETTE GÖRÜNMÜYOR. BEN DE PROBLEMİ ÇÖZEMEDİM.

Aklıma gelen birinci olasılık save as kısmına yazdığınız buton adında Türkçe karakter olabilir, kontrol edin.
İkinci olasılık ise buton ismi uzantısı olarak ".swf" (MX2004 kullandığınız için söylüyorum,CS3 te böyle bir problem çıkmaz) eklemeyi deneyin.

Başka bir sorun olma ihtimali görünmüyor...

ilgilenen hocamalara teşekkür ederim.
ebf' Alıntı:
Aklıma gelen birinci olasılık save as kısmına yazdığınız buton adında Türkçe karakter olabilir, kontrol edin.
İkinci olasılık ise buton ismi uzantısı olarak ".swf" (MX2004 kullandığınız için söylüyorum,CS3 te böyle bir problem çıkmaz) eklemeyi deneyin.

Başka bir sorun olma ihtimali görünmüyor...

bu ihtimal sorunlarda yok maalesef.. kurulumla bi ilgisi olabilir mi?

İkinci resme göre "button1.swf geçersiz bir dosya adıdır. Lütfen farklı bir isim gir." uyarısı almışsınız.DW nin gelişmiş sürümlerinde aynı adı taşıyan bir dosya varsa değiştirme izni ister.Ancak MX2004 te hatırlamıyorum nasıldı? Siz button1.swf isimli bir buton kaydetmişsiniz.Farklı isimle kaydetmeyi deneyin.Ama türkçe karakter olmasın.Örn. but1.swf, but2.swf gibi...

Bu arada üzerinde çalıştığınız belgenin kayıtlı bir belge olması gerekir.Yoksa buton eklemenize izin vermez.

Kurulumla ilgili olduğunu sanmıyorum, eğer öyle olsaydı programın buraya kadar çalışacağını düşünmüyorum.

Ama bazen programları (ya da pc yi) kapatıp yeniden başlatmanın sorun çözdüğü bir gerçek.

türkçe karakter kullanmıyorum. farklı bir isim kullanıyorum.. ne kullanırsam kullanayım olmuyor. ben örnek olsun diye uyarıyı gösterdim. ve belgemde kayıtlı.

derdime bir çareeee
bilgisayarı da kapatıp açtım. bu arada web foto albumde de sürekli error veriyor. resim dosyası yok diyor. göremiyor. bir uygulama yapamadım.' mx 2004 ve dw 8 ' ikisindede deniyorum hep hata hep hataaaa.... :|

hocam bu sorun dw dosyanızı kaydettiğiniz dizinde türkçe karakter olması..
örneğin c:\documents and settings\şımarık\deneme.html gibi
burada yapmanız gereken dosyanızı direk c:\ dizininine veya türkçe karakter olmayan bir dizine kaydetmenizdir. sorun hallolur.
kolay gelsin

BBNET
Geri