dvd kopyalama sorunu ve acılma sorunu

Kodla Büyü

mavimali

Aktif Üye
mrb.bir adet dvd var elimde okulumuzn yaptığı bir programın dvd si.öğretmen ve öğrnecilerin oynadığı bir programın dvd formatında videosu.Bunu çoğaltmak istiyorum 17 adet coğlattım ama dvd player takınca bilinmeyen disk hatası veriyor açılmıyor.Bilgisayarın dvdrom takınca içi bomboş cıkıyor ama dvd bakınca yazılı olduğu diskten belli oluyor neden böyle bir hatayla karşılaşıyorum dvd asıl kaynagı hem bilgisayarda hem dvd player acılıyor ama benm kopyaladıklarım açılmıyor ashompaaa ile dvd copy ile yaptım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çünkü 17 adet çektim dvd hiçbiri hicbiryerde açılmıyor çok teşekkürler herkese

Hocam konu cevapsız kalsın istemeyiz ama anlamlı bir fikir yürütmek zor bu durumda. dvd kopyalandıktan sonra kendisi başarılı şekilde kopyalandı şeklinde dışarı mı veriyor dvd yi

Bu sorunu ben de bir ara yaşamıştım. İster Nero ister windows'un kendi yazıcı programında olsun sonuç alamadım. Tahminimce donanımsal olarak yazma kafasında perte çıkma durumu yakın diye düşünüyorum. Hocamın dediği gibi yazmış gibi görünüyor, cd'ye baksanız üzerinde yazma yanıkları var, ama başka bir bilgisayara taktığınızda bomboş görünüyor. Hem de cd'yi haşat edip başka bilgisayarda tekrar yazamıyorsunuz çünkü cd yazılmış zaten. Ashampoo Burning Studio 10 kullandım. Canavar gibi yazdı ve sorun çıkmadı. Çözüm Ashampoo Burning Studio 10 derim ben.

yasarsahbaz' Alıntı:
Bu sorunu ben de bir ara yaşamıştım. İster Nero ister windows'un kendi yazıcı programında olsun sonuç alamadım. Tahminimce donanımsal olarak yazma kafasında perte çıkma durumu yakın diye düşünüyorum. Hocamın dediği gibi yazmış gibi görünüyor, cd'ye baksanız üzerinde yazma yanıkları var, ama başka bir bilgisayara taktığınızda bomboş görünüyor. Hem de cd'yi haşat edip başka bilgisayarda tekrar yazamıyorsunuz çünkü cd yazılmış zaten. Ashampoo Burning Studio 10 kullandım. Canavar gibi yazdı ve sorun çıkmadı. Çözüm Ashampoo Burning Studio 10 derim ben.
Hocam benim öğretmen bilgisayarında tüm program ve işletim sistemi DVD lerini okuyor fakat müzik ve video DVDlerini okumuyor 2 gündür kafayı sıyırmak üzereyim?

BBNET
Geri