aydında olsan, dar kafalıda olsan, alimde olsan, cahilde olsan öleceksin..ve de göreceksin :lol:leonardo82' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
alican44' Alıntı:aydında olsan, dar kafalıda olsan, alimde olsan, cahilde olsan öleceksin..ve de göreceksin :lol:leonardo82' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
gezegen10' Alıntı:Aydınlık bunlara inanmamak oluyor... Ama o karanlığın içine girildiğinde iğne deliği kadar aydınlığı bulmak için yalvaracağız ama iş işten geçmiş olacak...Tebliğin yeri ve zamanı olmaz...Bundan hepimiz mesuluz.
leonardo82' Alıntı:nasıl bu kadar emin olabiliyorsun göreceğimden? elinde sağlam deliller mi var? söylediğin mantığa aykırı zaten. kocaman bir belirsizliğe "olacak" demek ne garip.
leonardo82' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
leonardo82' Alıntı:hemen ötekileştirme, yaftalama. çokça "zaman"(saman) okuyorsun sanırım! hemen "onlar", "inanmayanlar", "cehennemlikler" oluveriyoruz![]()
leonardo82' Alıntı:nasıl bu kadar emin olabiliyorsun göreceğimden? elinde sağlam deliller mi var? söylediğin mantığa aykırı zaten. kocaman bir belirsizliğe "olacak" demek ne garip.
leonardo82' Alıntı:Amin. Herkes ıslah olur inşallahKuran delil kitabı değil bir rehberdir. Soyutu anlayamayan kafalara somutlaştırarak anlatır. yani kıldan ince köprüler falan...
![]()
Ben de mi gideceğim? hiç öyle düşünmemiştim. ölümsüzlük iksiri bulunur sanıyordumctrl+alt+delete' Alıntı:leonardo82' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
geçmişteki tüm aydın insanlar şu an toprağın altında yani ilerde seninde gideceğin yerde.
"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
Kimse kimseyi ikna edemeyecek. Herkes egosunu tatmin edip, başka tatminlere koşacakMr.Spermata' Alıntı:merak ediyorum bilişim teknolojileri öğretmeni teistler, agnostikleri nasıl ikna edebilecek?
Ben sabah kahvaltıda pırasa yersem... "siz yerseniz onlar da yer" demek gibi mantıksız bir çıkarım olmuş. Ayrıca ben takip etmiyorum. Burda paylaşımda gördüm. Yoksa insan "lağım" çukuruna düşerse bir daha oranın yakınından bile geçmez. haber7 nin ne olduğunu biliyorum ben. hergün girip bakmaya gerek yok!yuca' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
siz takip ettiğinize göre onlarda eder hocam.
leonardo82' Alıntı:Ben de mi gideceğim? hiç öyle düşünmemiştim. ölümsüzlük iksiri bulunur sanıyordumctrl+alt+delete' Alıntı:leonardo82' Alıntı:"Bilişim Teknolojileri" ile ilgilenenlerin daha aydın kafalar olmasını bekliyor insan ama nedense özellikle öğretmenlik branşında "dar" kafalar biraz fazla. Bilgisayar mühendisi olan birinin ne bu siteyi ne de bu konuyu takip edeceğini sanmıyorum.
geçmişteki tüm aydın insanlar şu an toprağın altında yani ilerde seninde gideceğin yerde.)