Duydunuz Mu?

Kodla Büyü

formyfriends

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar; bırakın öğrenci bir gün serbest gelsin karışmayın, saçına dokunmayın, kesmeyin dedi.
YORUMSUZ.
Lütfen isim belirtmeyin.

Saç falan serbest bırakılır ve normaldir ama kıyafet serbest bırakılırsa bir kısmı marka takılır, bir kısmı da aşırı açık giyinir. Bu ikisi sorun çıkartır.

bakan da bir şaşkın yani yönetmelikte ne yazıyorsa biz onu yaparız :verymad:
değiştir yönetmeliği karışmayalım, sanki biz haybeden kafamıza göre karışıyoruz allah allah, onda da bizi suçluyor sanki adam :verymad:

egeman84' Alıntı:
bakan da bir şaşkın yani yönetmelikte ne yazıyorsa biz onu yaparız :verymad:
değiştir yönetmeliği karışmayalım, sanki biz haybeden kafamıza göre karışıyoruz allah allah, onda da bizi suçluyor sanki adam :verymad:
kesinlikle katılıyorum :+1:

Uzaktan eğitimin ilk gününde bakan bey bu konuya değinmişti. Önce haftanın bir günü bırakın serbest kıyafetle gelsin dedi. Ardından kıyafet konusunda düzenleme yapacaz dedi. Saçına sakalına karışılmayacak öğrenci istediğini giyecek demiişti.

Bu adam 1 ay okulda öğretmenlik yapsın ne dediğimizi o zaman anlayacaktır ama maalesef öyle bir şansımız yok. Bu abuk subuk konuşmaları gerçekten insanı çileden çıkarıyor.

Bir gün okulumuzda sergi var diye, görevli öğrencilere serbest kıyafetle gelin demiş öğretmen. Aileler çocuklarını öyle kıyafetlerle göndermişler ki şok olduk. Açıkçası bu çocukların dershaneye nasıl gittiklerini çok merak ettim. Özellikle belirtmek isterim ki bu manzarayı görene kadar kıyafete, saça karışmak bana da saçma geliyordu, sadece kural diye uymalarını istiyordum, ama fikrim tamamen değişti.

BBNET
Geri