KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 13 Aralık 2012 #1 Duplicate entry '........' for key 'PRIMARY' hatası nedir nasıl çözebilirim..
ziyaunal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 810 13 Aralık 2012 #2 herkeste aynı sorun var düzelir birazzdan
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 13 Aralık 2012 #3 Aynen bende de aynı hata. Ben de sadece bende var zannetmiştim..
Z zlatanibo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 382 13 Aralık 2012 #4 aynı hata bakalım düzelir inşallah birazdan...
B beyza83 Site Gezgini Mesajlar 35 13 Aralık 2012 #5 Ya ben hem ilkokulun hem de ortaokulun sitesine aynı anda giriş yapmıştım. yetki uyarısı diye bişey çıkmıştı. işlem kayıt altına alındı ! yazdı. ben de o yüzden bu hata sandım. bu hatayı alanlar da aynı şekilde giriş yaptınız mı?
Ya ben hem ilkokulun hem de ortaokulun sitesine aynı anda giriş yapmıştım. yetki uyarısı diye bişey çıkmıştı. işlem kayıt altına alındı ! yazdı. ben de o yüzden bu hata sandım. bu hatayı alanlar da aynı şekilde giriş yaptınız mı?