dsoya masrafı hakkında

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
kararla birlikte bankaya gidip kararı göstereceksiniz. bir fotokopisini onlara vereceksiniz. bankada hesabınız varsa oraya yatırırlar. yoksa büyük ihtimalle bir sonraki gün elden ödemem yaparlar.

kararın bir örneği de bankaya gönderiliyor hocam banka belli bir süre içinde (kaç gün olduğunu hatırlamıyorum) ödemezse icra yoluyla tahsil edebilirsiniz.

hocam aldığınız kararla şubeye gidin onlara da geliyor zaten size gönderilen karar.. 15 gün içinde paranızı vermek zorundalar vermezlerse icra takibi başlatın.. bazı bankalar uğraşmıyor hemen iade yapıyor bazıları ise karşı dava açıyor 15 gün içinde.. sonucu bilgilendirirseniz sevinirim ben de beklemedeyim haftaya vermezlerse icra takibi başlatacam.. (iş bankası)

Sonuç bankaya da tebliğ ediliyor ve bankanın 15 gün itiraz süresi var. (İtiraz etmiyorlar) O süreden sonra bankaya bir dilekçe ile başvurup, karar fotokopisini de ekliyorsunuz. Herhangi bir IBAN numarası belirtirseniz oraya da yatırırlar.

Halk bankasından aldıgım dosya masrafını tüketici heyetine basvurdum kazandım .
fakat hala ödeme yapmadı aradan 2 ay gecti
bankaya gittim ödeyin diye icraya verin dedi :S
simdi icraya verecegim

İş bankasından dosya masrafı + ipotek +ekspertiz + yeniden yapılandırma kesintisini mahkeme yoluyla aldık. tabi icra yoluyla...

Tüketici hakem heyeti kararını ne zaman öğrenirim. Nerdeyse altı ay oldu. Nasıl öğrenirim sonucu?

Hocam e devlet üzerinden gümrük bakanlığı online tüketici kısmından tarih aralığı girdikten sonra öğrenebilirsiniz.

berkekaya' Alıntı:
Hocam e devlet üzerinden gümrük bakanlığı online tüketici kısmından tarih aralığı girdikten sonra öğrenebilirsiniz.
geçen sene mayıs ayında başvurmuştum e-devlet üzerinden şimdi baktım Aradığınız kriterde kayıt bulunamadı dedi. :(
başvurumu kayıp mı ettiler acaba yada e devlete yansıtılmamış olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    76.2 KB · Görüntüleme: 533
kazandığım dosya masrafı başvurusu hala gündemde diye görünüyor.. sizinki e devlette güncellenmemiş olabilir.. bilgiler biraz geriden gelebiliyor öğrenci belgesi sorgulama vb..

BBNET
Geri