bundara79 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 304 17 Haziran 2010 #1 Drive Vaccine PC Restore Plus simgesi kayboldu.nasıl tekrar getirebilirim acaba.değişiklik yapamıyorum
Drive Vaccine PC Restore Plus simgesi kayboldu.nasıl tekrar getirebilirim acaba.değişiklik yapamıyorum
I ihsaniye Aktif Üye Mesajlar 150 17 Haziran 2010 #2 ne güzel kalmıştır kendi kendine bende kaldıramıyorum
muallimievvel Aktif Üye Mesajlar 106 17 Haziran 2010 #3 program files>shield>shield simgesine tıkla veya bilgisayar açılırken home tuşuna basarak çıkan ekranda uninstall diyerek programı kaldırabilirsiniz.
program files>shield>shield simgesine tıkla veya bilgisayar açılırken home tuşuna basarak çıkan ekranda uninstall diyerek programı kaldırabilirsiniz.
B bgullu Üye Mesajlar 21 17 Haziran 2010 #5 ARKADAŞLAR yukarıda yazdıgım kısayol tusları ile ekrana tekrar geliyor. denenmiştir.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,935 7 Aralık 2010 #8 CTRL+ALT+SHIFT+F10 kombinasyonuyla ekrana gelmiyor. saatin yanındaki simgesi de kayıp. program ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda koruma aktif diyor. dv versiyon 6.0.3 kurulu sistemde. kaldırabilm ek içn ne önerirsiniz?
CTRL+ALT+SHIFT+F10 kombinasyonuyla ekrana gelmiyor. saatin yanındaki simgesi de kayıp. program ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştığımda koruma aktif diyor. dv versiyon 6.0.3 kurulu sistemde. kaldırabilm ek içn ne önerirsiniz?
ali04 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,001 8 Aralık 2010 #9 program files tan program klasörünü bulun. içinde uninstall var
L LEONX Üye Mesajlar 1 15 Şubat 2011 #10 Çalıştır (Win + R ) shield yazman yeterli kolay gelsin :wink:
bulentus Aktif Üye Mesajlar 206 28 Nisan 2011 #12 LEONX' Alıntı: Çalıştır (Win + R ) shield yazman yeterli kolay gelsin :wink: Genişletmek için tıkla ... EVET İŞTE OLDU... :++: :+1:
LEONX' Alıntı: Çalıştır (Win + R ) shield yazman yeterli kolay gelsin :wink: Genişletmek için tıkla ... EVET İŞTE OLDU... :++: :+1:
mkoc38 Site Gezgini Mesajlar 50 28 Nisan 2011 #13 muallimievvel' Alıntı: program files>shield>shield simgesine tıkla veya bilgisayar açılırken home tuşuna basarak çıkan ekranda uninstall diyerek programı kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bencede :+1:
muallimievvel' Alıntı: program files>shield>shield simgesine tıkla veya bilgisayar açılırken home tuşuna basarak çıkan ekranda uninstall diyerek programı kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bencede :+1: