Drive Vaccine PC Restore Plus C ve D yi kapatmak

Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar
1) Drive Vaccine PC Restore Plus ile C ve D yi koruma altına aldım. bu program ile c ve d yi korum altına almışken virüs proğramı kurmaya gerek var mı ? Virüs bulaşsa bile her seferinde nasılsa aldığımız şekle geri dönüyor ya o bakımdan .
2) Birde bilgisayarlarda admin ve öğrenci diye kullanıcılar var adminden dynede girerken öğrenciden girmiyor hata veriyor. sebebi ne olabilr.
3) öğrenci kullanıcısını kaldırsam öğrenciler bu program ile koruma altında olan c ve d ye zarar verebilir mi ? teşekkürler.

bormut' Alıntı:
mrb arkadaşlar
1) Drive Vaccine PC Restore Plus ile C ve D yi koruma altına aldım. bu program ile c ve d yi korum altına almışken virüs proğramı kurmaya gerek var mı ? Virüs bulaşsa bile her seferinde nasılsa aldığımız şekle geri dönüyor ya o bakımdan .
2) Birde bilgisayarlarda admin ve öğrenci diye kullanıcılar var adminden dynede girerken öğrenciden girmiyor hata veriyor. sebebi ne olabilr.
3) öğrenci kullanıcısını kaldırsam öğrenciler bu program ile koruma altında olan c ve d ye zarar verebilir mi ? teşekkürler.
1-D yi nedenkoruma altına aldınız anlamadım? Sonuçta D dosyaları geri gelir silinmez.Eklediklerinizde uçar.
D ye herhangi bir dosyayı ekle dediğiniz anda (update baseline) o esnada varolan virüs ve haşaratlarda C sistemine eklenir.
2-Dyned hatasına neden olmaz
3-DV şifresini unutma kaptırma zarar veremezler.

GRİNGO' Alıntı:
bormut' Alıntı:
mrb arkadaşlar
1-D yi nedenkoruma altına aldınız anlamadım? Sonuçta D dosyaları geri gelir silinmez.Eklediklerinizde uçar.
D ye herhangi bir dosyayı ekle dediğiniz anda (update baseline) o esnada varolan virüs ve haşaratlarda C sistemine eklenir.

1)d ye virüs bulaşıp yayılmasın diye korumayı alıyoruz. hem korumada olunca c ve d virüs proğramına gerek kalamz diye düşünüyorum.

2) dyned hatası oluyo sanursam öğrencide iken girmiyor adminde giriyor.hepsinde bu sorun olmuyor.Nebileyim bende anlamadım

3:) eyvallah cevaplarınız için teşekkürler.

c ve d yi aynı anda korumaya almak sizin tercihiniz...Tercih olunca yoruma gerek yok...Virüslerden koruyacağını düşünüyorum en azından ben sadece c yi alıyorum o durumda bile sıkıntı olmuyorsa bu durumda hiç olmaz.

admin hesabında kalsın öğrenci hesaplarını silsin ne de olsa harddisk koruma altında...

bormut' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
bormut' Alıntı:
mrb arkadaşlar

1)d ye virüs bulaşıp yayılmasın diye korumayı alıyoruz. hem korumada olunca c ve d virüs proğramına gerek kalamz diye düşünüyorum.

2) dyned hatası oluyo sanursam öğrencide iken girmiyor adminde giriyor.hepsinde bu sorun olmuyor.Nebileyim bende anlamadım

3:) eyvallah cevaplarınız için teşekkürler.
DRİVE VACCİNE BİR SİSTEM KORUMASIDIR.
Sizdeki uygulama modelinde ise olmassa olmaz yazılımlarınızı D ye depolamışsınız silinmesin istiyorsunuz.Madem öyle yazılımlarınız var.
C ye depolayın . ve sadece C yi koruyun. D yi geçici dosya depolamasına kullanın korumayın Ama virüsler D de mevcut olur onları manuel yani elden temizlik yaparsınız.
yada
Dye depolayın . ve D yi koruyun. ve E bölümü açın E yi korumayın çünkü geçici dosyalar öğrenci ürünleri vs. içinde depo lazım(ama dosyalarınızı ağ paylaşımınızdan yada taşınır belleklerden yüklerim diyorsanız sorun yok.bu seçeneği uygulamayın

Dr vaccine kullancaksanız dosya eklemeden önce dosyanızı KESİN TEMİZ bir dış ortama alın
restore yapın
D ye dosyanızı atın yada C ye setup edin işiniz bittikten sonra .UpDate Baseline. yapın.
Yoksa haşratlarıda dondurursunuz.
Ama bencede ...............................................................................
Dr vaccine kullananın 3 partisyonu olmalı
C sistem------------------------korumalı
D Olmassa olmazları----------korumalı
E Geçici depo-----------------korumasız

BBNET
Geri