Drive Vaccine kurulum sorunu

Kodla Büyü

bahhele

Üye
drive vacine kurmak istedim fakat "some compressed volumes have been this computer" diye bir hata geliyor.başına gelipte çözebilen varmı? bir tek o bilgisayarda yapıyor diğerlerinde sorun yok. kaynağı bir türlü anlamadım

hocam sanırım o bilgisayarda zaten program kurulu diyor...sağ alt köşede simgesi görünmüyor olabilir..bilgisayar açılışında "home" tuşuna basarak bir bak istersen

mümkün değil hocam yeni formatladım.daha doğrusu yedekten yükledim.acaba yedekten dolayımı sorun bilemedim

yararlı olabilir, denenmemiştir. :)

albatros44' Alıntı:
şifresi unutulan driver vaccine kaldırma, işe yarar mı bilmiyorum.alıntı

win 7 dvd sini tak.
kurulum ekranından onara tıkla
önyükleme kısmını onar de o gerisini halleder.

yada illa yeniden sistem kuracam dersen win 7 kurulumda format listesinde yaklaşık 80 mb lık bir bölüm daha çıkar onu sil kurulum yeniden oluşturacaktır.

bahhele' Alıntı:
drive vacine kurmak istedim fakat "some compressed volumes have been this computer" diye bir hata geliyor.başına gelipte çözebilen varmı? bir tek o bilgisayarda yapıyor diğerlerinde sorun yok. kaynağı bir türlü anlamadım
hocam muhtemelen sürücüyü sıkıştırmışsındır, sürücülerine bir bak, klasörlerin veya dosyaların mavi renkse bu sorun olur...düzeltmek için sürücülerine sağ tıkla c ve d neyse işte...özelliklerden altta disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır vardır onun tikini kaldır tamam de ve drive vaccine i öyle kur.

hımmmmm evet bak bu olabilir hocam. D sürücüsünü sıkıştırarak biçimlendirmiştim ve mavi idi.bende diyorum neden mavi bu sürücü :D hayy Allah razı olsun hocam yaa.öğrenecek çok şeyimiz var.çok teşekkürler.yarın deneyeceğim

hocam aynı sorunu bende yaşadım , sorun sürücü sıkıştırılmış olması ,c -özelliklerden disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır ibaresinin başında tik i kaldırın ve tamam deyin birkaç işlemden sonra ,program sorunsuz kuruluyor...

drive vaccine bir süre sonra saçmalamaya başlıyor ve problem çıkarıyor şuan en güzel çözüm deep freeze ben sorunsuz kullanıyorum

ben çok güzel kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim,
drive vac belki şuanki sürümünde sorun yoktur ama zamanın da çok sıkıntı yaşatmıştı bana

Aynı sorun bende de var. Akıllı tahtalarda c sürücüsü sıkıştırılmış. Sadece program files klasörü açılmıyor. :verymad:
Diğer dosya ve klasörleri hallettim.

BBNET
Geri